Budget Shoplog

Home » Budget Shoplog
Budget Shoplog

IMG_2165

Goedkoop shoppen. Daar hou ik van! En waar kun je dat beter doen dan bij de Action en de Zeeman?! Ik heb heel wat leuke creatieve spulletjes gekocht voor mijn beginnend postproject. Want ja, ik wil wel wat leuks kunnen maken van mijn brieven. Ik zag allemaal vrolijke artikelen voorbijkomen die ik gretig in mijn mandje kieperde. Ik ben lekker losgegaan bij deze twee goedkope winkels en dat in totaal voor €15,45!! Kijk je mee?

IMG_2168

Dit zijn echt hele leuke gekleurde papierblokken. Een grote met mooie (glitter)printjes en twee kleine die je als labels kunt gebruiken. De verschillende dessins staan op de voorkant vermeld. Erg vrolijk!

Action: groot blok €1,99 – klein papierblok €0,95

IMG_2169

Geen postproject artikeltjes, maar even een beetje beauty tussendoor. Ik verslind elastiekjes, dus een paar donkerbruine kon ik wel weer gebruiken! En ik kwam dit hele leuke armbandje tegen met zwarte en gouden schakeltjes en bedelsterretjes. In combinatie met een groot horloge vind ik dat erg leuk staan.

Zeeman: dikke haarelastiekjes (4 stuks) €0,39 – armband met gouden sterretjes €1,39

IMG_2171

Jaah, wat zou dit zijn? Heb je wel eens gehoord van een elastische kaft? Dit is hem! Ze hadden hem in allemaal leuke patroontjes en ik wilde het wel eens uitproberen. Misschien wel handig als je eens een boek meeneemt voor onderweg, dan blijft hij mooi.

IMG_2182

Zo ziet de kaft eruit als hij uit de verpakking is. Je schuift je boek er zo in en – hoppakee- je bent klaar!

Action: elastische boekenkaft €0,99

IMG_2175

Dit zijn sticky notes (post-it’s) in hele leuke patroontjes en kleurtjes. Om blij van te worden! Daarnaast kocht ik twee pakjes voorgestanste papierblokjes.

IMG_2177

Hier kun je goed zien hoe de papierblokjes eruit zien. Cute niet? Ze hebben allemaal verschillende patroontjes en er zitten soms ook wat glittertjes bij. Ik was zo blij toen ik deze tegenkwam, echt iets voor mij.

Action: zelfklevende memoblaadjes €0,89 – voorgestanst papier met dessin € 0,95

IMG_2179

Glitters, glitters, glitters, I love them! Ze maken alles zo pretty. Zes buisjes maar liefst met dit mooie pixiedust. Wat kan ik daar mooie dingen mee doen. Ook nam ik gekleurd karton mee.

Zeeman: 6 buisjes glitter €1,99 – Action: hobbykarton €1,35

IMG_2180

Als allerlaatste nam ik vier notitieboekjes mee. Een groot en een klein boekje met de print van New York en hetzelfde deed ik met het bloemige notitieboekje. En ze zijn ook nog eens van Henzo, een goed merk!

Action: groot notitieboek €1,39 – klein notitieboek €0,89

IMG_2165

Voor ongeveer €15,- was ik klaar en heb ik een hoop leuke creatieve spulletjes kunnen kopen. Ik kan aan de slag!

Word jij ook altijd zo blij van de Action? Wat koop jij er meestal?

Leave a Reply

Your email address will not be published.