8 Dingen waar ik gelukkig van word!

Home » 8 Dingen waar ik gelukkig van word!
8 Dingen waar ik gelukkig van word!

IMG_3551-001

Soms maakt je hart een sprongetje. Gewoon. Omdat er iets gebeurd waar je heel gelukkig van wordt. Instant happiness! Van bepaalde dingen of gebeurtenissen kun je enorme geluksvlinders krijgen. High worden van het leven zelf. Zeg nou zelf, dat is toch fijn? Vandaag laat ik je zien waar ik nou gelukkig van word!

coffee
Weheartit

1. De geur van vers gezette koffie maakt me happy! En het daarna heerlijk opslurpen.  Hmm..

mac
Bron: Weheartit

2. Heel oppervlakkig, maar het shoppen van een nieuw item uit de MAC collectie maakt mij heel erg blij. En als je dan ook nog het laatste item hebt weten te bemachtigen, maakt het extra speciaal!

picknick mooi
Weheartit

3. Als het zonnetje dan eindelijk schijnt, vind ik picknicken in het park amazing! De zon op je bol en een tas vol lekkers, maakt mijn dag helemaal goed. En als het regent kruip ik het liefst op bed met een goed boek.

IMG_4196
Zelf geplukte bloemetjes staan te pronken op de schouw

4. Gisteren kwam mijn dochter, nadat ze naar de speeltuin was geweest, met een zelf geplukt bloemetje voor me thuis. Dan smelt mijn hart! Geluksvlinders vliegen door mijn buik, superlief!

5. Als ik ergens blij van wordt is het wel nieuwe afleveringen kijken van mijn favoriete series. Walking Dead, Dexter of The Carrie Diaries..ik wordt er gelukkig van.

laundry
Bron: Weheartit

6. Ooh..de geur van schone was die net uit de wasmachine komt is goddelijk! Heerlijk fris en schoon..doe mij er maar een paar geurkaarsen van want ik vind die geur fantastisch!

7. Mijn favoriete vakantieland is Spanje. De temperatuur, de mensen, de architectuur…het trekt me allemaal aan. Het liefst zou ik er wonen, maar met een lekkere vakantie neem ik ook genoegen!

IMG_3546
Zo rolde ik uit bed. Nouja..bijna dan! 😉

8. Een goede haardag! Als mijn haar goed zit zonder er teveel aan te moeten doen, dan is mijn dag goed. Hop, hop, hop en mijn haar zit goed. Fijn!

Waar krijg jij geluksvlinders van?

Leave a Reply

Your email address will not be published.