Volume en textuur met John Frieda Beach Blonde

Home » Volume en textuur met John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde review 1

Volume, textuur en wavy haar. Ja hoor, dat is wel aan mij besteed! Het liefst loop ik met een grote bos haar rond, dus hoe meer volume, hoe beter. En laat het nu een grote trend zijn om met beachy haar rond te lopen. Een beetje stroef, een beetje slag en zo’n volle bos met haar. Gelukkig doet John Frieda mee met deze haartrend en kun jij nu zelf je haar helemaal strand proof maken met de John Frieda Beach Blonde lijn, die overigens ook prima te gebruiken is voor brunettes!

John Frieda Beach blonde shampoo conditioner

Beach Blonde haarlijn

De Beach Bonde lijn is echt bedoeld voor de beachlook, het maakt je haar mat, vol textuur en geeft het golven. Daarnaast heeft de lijn een bijzondere, frisse oceaangeur die verrijkt is met groene munt en citrus. Het zou een verfrissende en verkwikkende sensatie geven door het Cooling Complex. Ik ben benieuwd!

De John Frieda Beach Blonde lijn bestaat in totaal uit vier producten en ik review ze allemaal!

John Frieda Beach Blonde Cool dip purifying shampoo review 1

John Frieda Beach Blonde Cool dip purifying shampoo review 2

Beach Blonde Cool Dip Purifying Shampoo (250 ml) – €9,14

De lijn start met de Beach Blonde Cool Dip Purifying Shampoo en deze zorgt voor een milde reiniging van het haar en voegt textuur toe.

De shampoo is doorzichtig en groen van kleur en ruikt sterk naar mint met een vleugje citrus. Ook vind ik hem een tikkeltje zoutig ruiken. De shampoo verdeelt goed over mijn haar en ik merk bij het wassen direct dat mijn haar stroever aanvoelt. Ik heb gekleurd (geblondeerd/ombre) haar en daardoor is het al wat droger van zichzelf en gebruik ik meestal verzorgende en gladmakende producten. Dit product doet dat niet en geeft het juist structuur en wordt daardoor dus ook stugger.

Wat mij zelf opvalt is dat mijn hoofdhuid niet tegen de shampoo kan. Waarschijnlijk kan ik niet tegen één van de ingrediënten, want ik merk bij iedere keer dat ik de shampoo gebruik, ik veel jeuk op mijn hoofdhuid krijg en door het krabben de huid beschadig. Voor mij is dit helaas geen match, maar dat hoeft voor jou natuurlijk geen probleem te zijn als je niet zo’n gevoelige hoofdhuid hebt!

John Frieda Beach Blonde Smooth seas detangling conditioner review 1

John Frieda Beach Blonde Smooth seas detangling conditioner review 2

Beach Blonde Smooth Seas Detangling Conditioner (250 ml) – € 9,14

De Beach Blonde Smooth Seas Detangling Conditioner is bedoeld om je haar te verzorgen en te verzachten. Het verrijkt je droge en klitterige haar met omega-rijke kukui-noot olie. Klinkt interessant!

De conditioner heeft – net zoals de shampoo – een mint- en citrusachtige geur. Het is een bijzondere geur die ik nog nooit eerder heb geroken! De conditioner verdeelt fijn en geeft mijn haar de nodige verzorging, maar is voor gekleurd (en daardoor meer beschadigd) haar misschien net niet genoeg. Het maakt je haar niet slap en futloos en laat je haar achter met een hele frisse geur!

John Frieda Beacht blonde shampoo en conditioner swatch

Links zie je de Beach Blonde Shampoo en rechts de Beach Blonde conditioner. 

Maar gelukkig hebben we het masker nog! Zou dit geschikt zijn voor meer gekleurd of beschadigd haar?

John Frieda Beacht blonde Kelp Help Deep conditioning masque review 1

John Frieda Beacht blonde Kelp Help Deep conditioning masque review 3

John Frieda Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque (150 ml) €9,14

De Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque met monoi-olie en zeewier herstelt vochtarm en beschadigd haar voor een gezonde look en feel, dus ideaal voor na een zonnige stranddag!

Het masker heeft net zoals de shampoo en conditioner dezelfde geur. Helemaal in de trant van de beachy, zoutige geur. De textuur is lobbig en lekker dik. Just how I like it! Het liefste gebruik ik voor mijn droge haar het masker, deze verslaat absoluut de conditioner als het gaat om de verzorging van droog en gekleurd haar. Het maakt mijn haar goed doorkambaar en zacht, maar wel met de nodige volume en textuur. Een fijn masker!

John Frieda Beacht blonde Kelp Help Deep conditioning masque review 2

John Frieda Beach swatch masque review

Het Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque is wit van kleur en lekker lobbig. 

John Frieda Beach blonde Sea waves sea salt spray review 1

Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray (150 ml) – €10,99

En dan als allerlaatste laat ik je de Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray zien die je beachy haar helemaal af zou moeten maken! Deze spray ruikt net even anders dan voorgaand genoemde producten en heeft een kokosgeur met een zoutige finish. Erg lekker! De Sea Salt Spray belooft je haar zachte en natuurlijk golven met textuur te geven.

De Sea Salt spray is fijn in gebruik en is makkelijk door je haar te verdelen met het pompverstuivertje. Het vernevelt heel fijntjes en is daardoor goed te doseren. Het maakt je haar absoluut stugger en droger, waardoor je meer structuur in je haar krijgt. Ik denk dat dit echt goed zou werken bij meiden die superstijl haar van zichzelf hebben. Geheid dat je resultaat boekt! Mijn haar is van zichzelf al krullerig en golvend en maakt mijn haar daardoor iets te rommelig en droog. Mocht je haar hebben wat normaal nooit zo in de krul springt, dan is dit absoluut een aanrader!

John Frieda Beach Blonde review 1

Conclusie

Ik weet niet zo heel goed wat voor eindconclusie ik aan de John Frieda Beache Blonde haarlijn moet geven. Het is zeker een fijne lijn als je van jezelf stijl haar hebt, wat erg slap langs je gezicht valt. Volgens mij moet dit dan de perfecte lijn voor je zijn om textuur, volume en slagen aan je haar toe te voegen!

Mocht je – in mijn geval dus – beschadigd, heel krullerig en/of droog haar (door o.a. verven) hebben, dan denk ik dat deze lijn wat minder geschikt voor je is. Je haar wordt er extra stroef door en ik denk dat je haar daardoor minder goed te stylen is. Het wordt er namelijk nog wat droger van. Daarnaast kreeg ik van de shampoo veel jeuk op mijn hoofdhuid en heb hem daarom na een paar keer gebruiken, moeten laten staan. Jammer!

Wel ben ik erg tevreden over het masker, die maakt mijn haar beter doorkambaar en gebruik ik met plezier!

De John Frieda Beacht Blonde lijn is vanaf nu te koop bij de drogist.

Wat is jouw favoriete (styling)product om je haar veel volume en textuur te geven? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.