OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full shampoo en conditioner

Home » OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full shampoo en conditioner

Mijn haar verzorgen en stylen is één van de belangrijkste dingen uit mijn verzorging. Ik wil graag dat mijn haar er goed uitziet, want dat scheelt de helft bij een wakkere uitstraling! Krullend of golvend haar is soms wat lastig te temmen, maar je wilt ook je volume niet kwijt. Ik gebruik nu een tijdje de dierproefvrije en eco-vriendelijke OGX Strength & Body + Fiber-Full shampoo en conditioner en ik vertel je wat ik er van vind!

OGX Strength & Body + Fiber-Full collectie

De OGX Strength & Body + Fiber-Full collectie bestaat uit een drietal producten. Een shampoo, een conditioner en een Thickening Root Booster. Deze collectie bevat een speciaal geformuleerde blend van bamboevezels en sojaproteïne. Het zorgt voor voller en volumineus haar met een gezonde uitstraling. Dat is zeker wat ik wil!

Het interessante is dat OGX het eerste merk is dat de vezels van de bamboeplant gebruikt in plaats van het extract, zodat frictie ontstaat tussen de haarlokken waardoor het haar voller en dikker lijkt. De producten verbeteren de elasticiteit, voorkomt haarbreuk en versterkt de lokken. Het bevat een blend van exotische ingrediënten zoals fris groen en kruiden die voor een heerlijke regenwoudgeur zorgen bij elke wasbeurt.

Eerlijke ingrediënten & Eco friendly

Omdat ik zelf de laatste tijd steeds meer bewust met duurzame en eerlijke producten bezig ben in zowel beauty als fashion, vind ik het extra leuk om te vertellen dat OGX er voor iedereen is die streeft naar een betere keuze en bewust kiest voor eerlijke ingredienten. De salongeïnspireerde formules zijn parabenen- en SLS-vrij (yay!). De OGX producten zijn niet getest op dieren en de verpakkingen worden vervaardigd van gerecycled materiaal. Niet zo gek dat de verpakkingen daarom ook het Earth Friendly Environmental Packaging logo dragen. Top!

OGX Strength & Body + Fiber-Full shampoo

De shampoo zit in een dikke fles van 385 ml. Een behoorlijke hoeveelheid en daarom ziet hij er ook zo lekker rond en vol uit. De shampoo ruikt heerlijk, ik zou niet goed kunnen omschrijven precies hoe, maar het ruikt naar een heerlijk (unisex) parfum met een natuurlijke touch van planten en bloemen. Maar je moet niet denken dat hij zoet is hoor, juist niet. Je moet hem echt even ruiken!

De substantie doet mij denken aan een lobbige dot gel. Echt zo’n drilpudding-gevoel! De shampoo schuimt niet gigantisch, maar zodra je meer water aan je hoofdhuid verdeelt hij beter over je haar. Tipje!

Mijn haar voelt na gebruik al gelijk voller en niet zo vet aan als van die über verzorgende shampoos. Daar wordt het alleen maar slap van. Maar ik gebruik altijd een conditioner na het wassen, dus op naar conditioner!

OGX Strength & Body + Fiber-Full conditioner

De conditioner zit net zoals de shampoo in een volle fles van 385 ml. Hij is net zo groen – al dan niet groener – dan zijn voorganger. Ik hou normaal gesproken niet zo van groen, maar dit duo vind ik er prima uitzien!

De conditioner zorgt voor voller en dikker uitziend haar en sluit de haarschubben na het wassen. Ik merk na gebruik dat mijn haar zachter aanvoelt, glanst en mijn krullen veel meer veerkracht geeft. Het haar ziet er ook voller uit en voelt luchtig aan. Ik ben hier heel tevreden over!

Links de lobbige, doorzichtige shampoo en rechts de witte, volle conditioner.

Hierboven heb ik shampoo en conditioner gebruikt en ik merk dat ik aanzienlijk meer volume krijg door de producten. Ik vind ze heel fijn in gebruik! Geen stug gevoel, maar glans, luchtigheid en kracht.

Conclusie

Je merkt het al; ik ben erg tevreden over de OGX Strength & Body + Fiber-Full shampoo en conditioner. Ze maken mijn haar lekker schoon, hij ruikt heerlijk en geeft mijn coupe volume, maakt het luchtig en definiëren mijn krullen beter. Maar dit duo is ook gewoon geschikt voor stijl haar hoor, geen zorgen!

Een groot pluspunt is dat het merk OGX diervriendelijk is, de flessen eco-vriendelijk zijn en gemaakt uit gerecycled plastic.

OGX is te koop bij Kruidvat, Trekpleister, DA, DIO en de betere zelfstandige drogist. De OGX Strength & Body + Fiber-Full producten kosten €10,99 per stuk.

Ben jij al bekend met het merk OGX?

 

Liefs Liset

 

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.