Kids Fashion | Zenner Next Generation en Beach Musthaves haaraccessoires

Home » Kids Fashion | Zenner Next Generation en Beach Musthaves haaraccessoires

Zenner Next Generation collectie speldjes en Cable elastics review 1

Jade is inmiddels 5 jaar oud en is echt een ‘meisje-meisje’. Ze houdt (hoe kan het ook anders!) van Frozen, prinsessenjurken en make-uppen. Maar ook haar haren mooi in een knotje of los haar met kleurrijke elastiekjes vindt ze prachtig. Als mama zijnde vind ik dat alleen maar leuk, want ook ik was vroeger echt een prinssessenmeisje. Het merk Zenner heeft net nieuwe haaraccessoires uitgebracht en samen met Jade testte ik de Next Generation collectie en de Beach Musthaves uit! Kijk je mee?

Zenner Next Generation collectie clipjes review 1

Next Generation

Als eerste laat ik je kennis maken met de Next Generation haaraccessoires. Dit is een collectie speciaal voor rebelse jonge meiden. Sterren- en graffitieprints staan centraal bij deze collectie en bestaat uit items waar stoere meiden blij van worden.

Op bovenstaande foto zie je haarklemmetjes die je in het haar kan schuiven en dicht kan klemmen. De prints zijn erg vrolijk en staan zeker stoer!

Zenner Next Generation collectie cable elastics review

Het tweede item uit deze collectie zijn Cable Elastics, die je misschien wel doen denken aan de bekende Invisibobbles. Ze zijn ideaal voor naar het strand of het zwembad omdat ze niet doordrenkt raken met water. De kleurtjes vind Jade in ieder geval geslaagd, lekker girly!

Zenner Next Generation collectie cable elastics review 5

Samen maakten we deze haarstijl met de twee haaraccessoires. Natuurlijk heeft Jade ook getest hoe alles bleef zitten en we kwamen helaas tot de conclusie dat de Cable Elastics vrij snel uitzakken en niet stevig blijven zitten. Jammer! Ze zijn namelijk erg leuk, maar als kind ben je natuurlijk vrij beweeglijk en moet je haar wel goed blijven zitten.

Zenner beach musthaves review 1

Beach Musthaves

De volgende drie producten komen uit de Beach Musthaves collectie en zijn – zoals de naam al doet vermoeden – heel geschikt voor de zomer!

Zenner beach musthaves Stay-in-hair klik-klaks roze review

Iedereen kent wel deze speldjes denk ik. Vroeger droeg ik ze in ieder geval veel. Deze Stay-in-hair klik-klaks zijn roze van kleur en houden ieder haartje op zijn plek. Jade draagt dit soort speldjes graag en is hier heel tevreden over. Die kleine plukjes haar hebben geen schijn van kans!

Zenner beach musthaves Cable elastics color change in the sun review 1

Dit zijn opnieuw Cable Elastics, maar dan een versie die verkleurt in de zon! Dit is echt superleuk voor meisjes die een beetje van toveren houden en graag op willen vallen met hun haaraccessoires. Hoe leuk is dit voor op school? Ik ontving de variant die van doorzichtig naar paars verandert, maar je hebt ze ook in de kleur fuchsia en mint. Ze beloven trouwens geen knik in je haar te maken nadat je ze uit je haar haalt, ook fijn!

Zenner beach musthaves Cable elastics color change in the sun en Stay-in-hair klik-klaks roze review

Zenner beach musthaves Cable elastics color change in the sun review 3

Okee, laten we het testen! Binnen zijn de Cable Elastics nog doorzichtig, maar als je naar buiten gaat in de volle zon….

Zenner beach musthaves Cable elastics color change in the sun paars review

Dan worden ze hartstikke paars! En razendsnel ook, want binnen zo’n 6 seconden is hij al verandert van kleur. Heel tof voor kids op school die tijdens de speelpauze naar buiten gaan. Dat is natuurlijk hartstikke cool!

Zenner beach musthaves Tangle Free Brush review 4 Zenner beach musthaves Tangle Free Brush review 3

En als laatste uit de Beach Musthaves collectie komt deze Tangle Free Brush, oftewel; een anti-klitborstel. Zenner doet heel wat beloftes over deze haarborstel en ik ben heel benieuwd geworden! Jade heeft lang haar en ook een vol bos (maar stijl) haar. Met deze haareigenschappen gaan we de borstel testen.

Wat belooft het?

♥ Het is de beste anti-klit borstel (oei, grote belofte!)

♥ Werkt zowel op droog als nat haar

♥ Voor dik, gekruld of stijl haar

♥ Ook geschikt voor pruiken en haarextensions

♥ Zacht flexibele structuur, ontwart het haar zeer makkelijk
Zenner beach musthaves Tangle Free Brush review 2 Zenner beach musthaves Tangle Free Brush review 1

De borstel heeft inderdaad zachte pinnetjes en ze zijn ook erg flexibel. Hierdoor glijdt de borstel makkelijker door het haar en is het borstelen goed te doen. Wel raad ik aan om onderaan in het haar te beginnen en zo langzaamaan naar boven te kammen tot alle knoopjes eruit zijn.

Zenner is te koop bij de drogist:

♥ Next Generation haarklemmetjes (4 stuks) €2,99

♥ Next Generation Cable Elastics (4 stuks) €2,99

♥ Beach Musthaves Stay-in-hair klik-klaks (roze, 4 stuks) €1,49

♥ Beach Musthaves Cable Elastics Color Change in the Sun (2 stuks) €2,75

♥ Beach Musthaves Tangle Free brush €6,99

Wat droeg jij als kind graag in je haar? En als je een dochter hebt; waar houdt zij graag van? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.