John Frieda Frizz Ease Go Curlier Heat-activated Spray

Home » John Frieda Frizz Ease Go Curlier Heat-activated Spray

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated 5

John Frieda zit al jaren in mijn vaste haarroutine. Ik ben hooked aan de Blow Dry Lotion, die ik standaard na het wassen in mijn haar spray zodat ik extra veel volume krijg. Toen ik het bericht kreeg dat John Frieda met een nieuwe product kwam, de Frizz Ease Go Curlier Heat-activated spray, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Krullen? Ja graag!

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated 2

De Frizz Ease Go Curlier Heat-activated spray komt in een mooi, glanzend doosje. Het ziet er uit als een luxeproduct, door de zilveren kleur en fancy verpakking.

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated 6

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated 3

Zodra je het doosje opent, komt er een langwerpig flesje tevoorschijn. De Go Curlier Heat-activated spray zit in een spuitflacon waardoor het product makkelijk te verdelen is op je natte haar. Een stuk of 15 pompjes zou voldoende moeten zijn om het gewenste effect te krijgen.

Maar wat kan je verwachten van de Heat-activated spray? De spray is ontwikkeld om krullen te creëren en te verstevigen voor een veerkrachtige, salonzachte style die tot 48 uur houdt.

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated spray sluiting

De spray kun je gebruiken door het schuifje naar links of rechts te klikken. Zo ben je er (en zeker op reis!) van verzekerd dat je tas niet onverhoopt doorweekt zal raken doordat de flacon lekt. Handig!

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated ingredienten

De ingrediënten.

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated resultaten

John Frieda geeft met bovenstaande afbeelding zelf aan wat voor effecten je met de spray kunt behalen. Dat ziet er goed uit. Dit wil ik ook! Zoals je waarschijnlijk weet, zijn mijn krullen drie jaar geleden door de zwangerschapshormonen behoorlijk verdwenen. Gelukkig begint mijn haar nu weer zijn eigen slag terug te krijgen en helemaal nu ik het korter heb geknipt (en in laagjes) springt de slag/krul er weer in. Ideaal om deze Go Curlier Heat-activated spray te testen dus!

Hoe werkt het? Ten eerste is het belangrijk dat je haar vochtig of nat is. Het is namelijk niet de bedoeling dat je het op droog haar gebruikt. Spray dan ongeveer 10 tot 16 keer op en tussen je haar om het product goed te verdelen. Daarna kun je een diffuser gebruiken om je eigen slag of krul te activeren. Heb je steil haar, dan kun je  – als je je haar hebt laten drogen – je haar stylen met een krultang. Zo blijven je krullen extra lang zitten en activeer je ze.

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated 9

Omdat ik van mezelf erg veel volume in mijn haar heb en slag, heb ik gekozen voor een andere methode. Ik heb na het wassen mijn haar ingespoten met de Go Curlier Heat-activated spray en föhn mijn haar todat het redelijk droog is. Het is dan nog wel onderaan vochtig. Dit laat ik aan de lucht drogen en als mijn haar bijna droog is, doe ik het in een rondgedraaid knotje. Zo ga ik mijn bed in en laat dit zitten tot de volgende ochtend. Als ik wakker word, doe ik mijn knotje uit en gooi mijn haar los. Er zitten dan al prachtige losse krullen in die verstevigd zijn door de Go Curlier Heat-activated spray!

Ik ga er zachtjes met mijn vingers doorheen, kneed er wat verstevigende clay in en fixeer mijn haar met een goede haarlak. Ready, set, go!

John Frieda Frizz Ease go curlier heat-activated 8

En dit is dan het resultaat! Ik ben er heel blij mee, ik merk dat mijn slagen beter blijven zitten doordat ze versteviging hebben gekregen en mijn haar blijft gerust twee a drie dagen zo zitten. Het ligt er natuurlijk aan wat voor type haar je hebt, maar voor meiden die slag/krul in hun haar hebben is dit echt een mooie activator! Ik ben enthousiast en gebruik hem iedere keer in mijn haarroutine.

John Frieda Frizz Ease Go Curlier Heat-activated spray 100ml kost €14,23 en is te koop bij de drogist.

Wat doe jij meestal qua styling met je slagen/krullen in het haar? En als je steil haar hebt, gebruik je dan ook versteviging als je krullen maakt?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.