Hoe creëer je festivalhaar?

Home » Hoe creëer je festivalhaar?

Hoe creëer je festivalhaar? 2Een lange rok, denim shorts of sexy crop top, weet jij al wat je aantrekt komend festivalseizoen? Festivals zijn een mooi excuus voor een goede shopsessie, maar heb je ook al nagedacht over hoe je jouw kapsel gaat stylen? Je lokken zijn namelijk minstens zo belangrijk als de rest van je outfit en kunnen het totaalplaatje maken of kraken. Lees snel verder en doe de allerleukste inspiratie op!

Vlechten Braids 1

Vlechten braids 2

Braid it

Een makkelijke manier om in een handomdraai die echte festival look te creëren, is door je lange lokken te vlechten. Kies voor een klassieke vlecht, een subtiel vlechtje aan de zijkant of een schuine vissengraat. Wil je net even wat meer dan een simpele vlecht? Vlecht dan een lint of dun sjaaltje mee in je haar. Bind de stof om je hoofd heen en knoop deze aan de onderkant van je haar vast, waarbij je één lange strook overhoudt. Vlecht deze mee in de middelste strook haar en maak de vlecht aan de onderkant vast met de stof. Trek de vlecht nog iets uit elkaar en je hebt een lekkere nonchalante en comfortabele festival look!

Flower girl

Zet de bloemetjes niet alleen buiten tijdens het festival, maar steek ze ook vast in je haar! Bloemetjes geven een instant festivalgevoel en spelen daarnaast in op de 70’s trend van deze zomer. Je ziet ze overal terugkomen op kleding en telefoon accessoires, zoals op zonnebrillen, LG X Screen hoesjes en kimono’s. Kortom, je haar mag dus niet achterblijven op dit bloemenspektakel. Gebruik schattige bloemenspeldjes in je vlecht of maak je kapsel af met een bloemenkrans.

Om je look compleet te maken, is het leuk om in de rest van je outfit bloemetjes te laten terugkomen. Denk hierbij niet alleen aan kleding, maar ook aan accessoires. Neem je bijvoorbeeld jouw gloednieuwe smartphone mee? Dan wil je deze uiteraard ook in een toepasselijk festivaloutfit hijsen. Doe dit met een fleurige case met bloemenprint, zo ben je compleet in stijl. Daarnaast beschermt het hoesje uitstekend op de momenten dat jij los gaat.
Wavy curly messy hair

Wavy hair

Draag je jouw haar graag los en zijn vlechtjes of bloemetjes niks voor jou? Ga voor messy waves! Aan deze prachtige nonchalante golfjes komt geen krultang te pas, het enige wat je nodig hebt is een texturizing spray. Spuit dit wondermiddel in handdoekdroog haar van wortel tot puntjes en schud het met je vingers in model.

Hair chalk pink

Pick you colour

Ben je nieuwsgierig hoe je eruit zal zien met lichtroze lokken? Probeer het! Er bestaan verschillende soorten kleurpoeders, waarmee je je haar een (te) gekke kleur kunt geven. Je wrijft het eenvoudig in je haar en wast het er zo weer uit, ideaal voor een festival dus. Op internet zijn genoeg tutorials en afbeeldingen te vinden van meiden die het een keer geprobeerd hebben. Ga er eens lekker een middagje voor zitten, zet je Macbook neer in een comfortabele stand met een Macbook Pro hoes en speur het net af. Wedden dat je zo om bent?!

Welke look spreekt jou het meeste aan? Of kies je ze gewoon allemaal?

handwritten-liefs-liset

Dit is artikel is in samenwerking geschreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.