Heropening Cosmo Hairstyling Amsterdam

Home » Heropening Cosmo Hairstyling Amsterdam

Cosmo-salon1

Naar de kapper gaan is voor mij echt een verwenmomentje voor mezelf. Je verzorgt je haar, laat het knippen of gaat voor een fris, nieuw kleurtje. En als je een goede salon hebt, kan het zelfs een totaalbeleving vol inspiratie, innovatie en stijlvolle looks zijn. Met de missie “Unlock the power of hair” opende Cosmo Hairstyling afgelopen december een volledig gerestylde salon in Amsterdam. Het designbureau Nicemakers toverde de salon in korte tijd om tot een hotspot met een modern interieur. In de vernieuwde salon kun je naast Wellness, Cut&Style en Coloring nu ook supersnelle Cosmo Touch-Ups ondergaan; looks die binnen een kwartier worden gecreëerd! Hoe handig is dat?

_MG_5425

_MG_5505

Cosmo blow dry bar: top-coupe binnen een kwartier

In New York, Londen en Parijs is de Blow Dry Bar al een daverend succes. Behoefte aan een geweldig ‘nieuw’ kapsel, maar je wil niet geknipt worden? De Blow Dry Bar is een plek waar je terecht kunt om ieder moment van de dag het haar in model te laten föhnen. Zo kun je kiezen voor Meet the Blowout (€ 30,-) waar je uit acht verschillende looks kunt kiezen die binnen 30 minuten worden gecreëerd. Ook een kleine opfrisbeurt is mogelijk, zo kun je bij een Touch-up (€ 15,-) je haar binnen een kwartier laten opfrissen en stylen.

Cosmo express: topstylist bij jou op kantoor

Tijd is voor veel mensen een van de meest kostbare zaken. Mede hierom bieden steeds meer werkgevers hun medewerkers de mogelijkheid voor diensten op kantoor aan. Zo kun je in je pauze snel even geknipt of gestyled worden. Ontzettend handig als je fulltime werkt! De zogeheten Cosmo Express laat professionele haarstylisten op verzoek langskomen om snel en goed te knippen of te stylen. Reserveren en betalen gebeurt geheel elektronisch, dus je hebt er geen omkijken naar!

Cosmo_1

Cosmo_10dec

Heropening Cosmo Hairstyling Amsterdam

Tijdens de opening werd er een goed feestje gegeven met DJ Emanuelle Vos die voor swingende beats zorgde tussen alle haarinspiratie. Ook kwamen er groovy sounds voorbij door de mannen van Hunting the robot, die volledig door Cosmo gestyled waren.

Cosmo_10dec1

Hunting the Robot.

Cosmo_Sarah en Sigrid

Gasten, zoals actrices Sarah Chronis en Sigrid ten Napel, maakten kennis met de Cosmo Touch-Up en gingen met een mooi, verzorgde coupe naar huis. Ik vind het er prachtig uitzien, je ziet dat het prachtig is gestyled en er zit veel – heel veel! – volume in!

Cosmo1

Cosmo hairstyling 2.0

Niet alleen hebben de salons van Cosmo Hairstyling een transformatie doorgemaakt door hun interieur te vernieuwen, maar ook online innoveert het kappersformulehuis naar een platform waar klanten geïnspireerd en geactiveerd worden. Zo kun je met de meest inspirerende looks op zak een bezoek brengen aan een Cosmo-salon. Cosmo speelt volledig in op jouw wensen! Heb je geen inspiratie, dan kun je via de website uitgebreid kennismaken met inspirerende looks, die ze vervolgens in de salon kunnen laten stylen.

Wil je een afspraak boeken? Dit kan via de vernieuwde website en gaat razendsnel en gemakkelijk via een online boekingssysteem.

Cosmo Hairstyling zit door heel Nederland, op hun website kun je heel gemakkelijk een filiaal bij jou in de buurt vinden. In Amsterdam zit hij aan de Tesselschadestraat 1F in Amsterdam. Openingstijden: ma 13.00-21.00 | di, vr en za 09.00-18.00 | woe en do 09.00-21.00 | zo gesloten.

Ben jij al eens bij een Cosmo hairstyling salon geweest?

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.