De nieuwe Batiste WILDE en LIGHT & BLONDE droogshampoo

Home » De nieuwe Batiste WILDE en LIGHT & BLONDE droogshampoo

Batiste LIGHT & BLONDE en Wild droogshampoo review 1

Droogshampoo met een panterprintstrikje. Zo ontving ik dit hele leuke Batiste setje met daarin twee nieuwe droogshampoo’s. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dol en stiekem een beetje verslaafd ben aan dit soort spraybusjes. Voor een tussentijdse opfrisbeurt of als ik voor veel volume wil gaan, gebruik ik graag een droogshampoo. Vandaag laat ik je kennis maken met de LIGHT & BLONDE droogshampoo en de SASSY & CHIC Wilde versie!

Batiste Light & Blonde en Wild droogshampoo review 2

Batiste

Deze herfst voegt Batiste weer twee nieuwe variaties droogshampoo toe aan haar vaste assortiment. De LIGHT & BLONDE, die heel geschikt zijn voor alle blondines en WILD voor sassy & daring vrouwen, zoals Batiste het zelf omschrijft.

Droogshampoo is de laatste jaren behoorlijk populair geworden en het merk Batiste is zelfs in de United Kingdom de nummer 1 droogshampoo van het moment. Droogshampoo is momenteel niet meer weg te denken als dé oplossing voor een opgefriste look tussen wasbeurten door. Het is vooral zo handig doordat je zonder onder de douche te hoeven springen, je haar een verfrissende make-over kunt geven en een boost aan volume.

Met de nieuwe LIGHT & BLONDE en WILD varianten wil Batiste een nog breder assortiment bieden van droogshampoos, zodat jouw favoriet er zeker bij zal zitten. Ik ben benieuwd!

Batiste Light & Blonde droogshampoo review 3

Batiste LIGHT & BLONDE

Na het uitkomen van Batiste DARK & BRUNETTE is er nu de LIGHT & BLONDE versie die blonde haren een frisse look moet geven. Witte residuen van droogshampoos zijn verleden tijd: aan de nieuwe Batiste LIGHT & BLONDE zijn kleurpigmenten toegevoegd waardoor het product perfect te gebruiken is voor álle tinten blond haar. Geen lelijke witte waas, maar gewoon een fris kapsel! Ook zorgen de toegevoegde kleurpigmenten ervoor dat eventuele uitgroei verborgen blijft.

Batiste Wild droogshampoo review 4

Batiste WILD

Deze WILD versie is volgens Batiste voor “GRRRoots uitziend haar dat schoon en fris aanvoelt”. Was dit eerst nog een limited edition droogshampoo, nu is het wegens alle succes opgenomen in het vaste assortiment.

De fles is natuurlijk een opvallende verschijning en past daardoor perfect bij vrouwen die zich graag van hun wilde kant laten zien. Aldus Batiste. De geur van Batiste WILD is vrouwelijk en uitdagend met een topnoot van kokos, bloemige middennoten en sensuele basisnoten van musk, vanille en hout. Ik vind hem heerlijk ruiken en een fijne toevoeging aan je haar geven.

Batiste Wild droogshampoo review 5

Testen maar!

Omdat ik zelf bruin haar heb bij mijn haarwortels, heb ik de WILD versie gebruikt. Ik spray dit tussen mij haarlagen in en voornamelijk bij mijn voorste haren. De afstand die ik aanhoud, is ongeveer 30 cm. Ook bij mijn slapen is het gauw vet, dus dat zijn de plekjes waar ik de droogshampoo het liefste aanbreng. Ik krijg wel een grijze waas op mijn haar (zie rechter foto), maar als ik dit met mijn handen verdeel, is het oma-effect alweer weg. Je haar licht er wel iets van op, maar dat komt natuurlijk ook omdat het vettige, verzwarende haar weer fris is.

Batiste Wild droogshampoo review 6

Links zie je mijn haar voordat ik de Batiste WILD droogshampoo heb aangebracht en rechts ziet mijn haar er lichter, luchtiger en minder vet uit. Batiste Wild droogshampoo review 7

Resultaat

Het verschil tussen wel of geen droogshampoo gebruiken is op bovenstaande foto’s denk ik goed te zien. Nu is mijn haar altijd wel wat fuzzy en volumineus, maar op de linker foto is mijn haar al wat ingekakt voor zijn doen. Vooral bij mijn haarwortels is het wat platter en vetter. Rechts heb ik de Batiste WILD droogshampoo gebruikt en heb ik weer een lekkere volle bos en minder vet haar.

Batiste is ook voor mij de nummer 1 droogshampoo en dat meen ik oprecht. Ik heb al heel wat andere merken geprobeerd, maar ik blijf terugkomen op de kwaliteit van Batiste. Het doet gewoon zijn werk goed!

De nieuwe Batiste LIGHT & BLOND en WILD zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen en in hun webshop.

Batiste LIGHT & BLONDE ♥ €5,89 ♥ 200ml
Batiste WILD ♥ €4,89 ♥ 200ml

Wat is jouw favoriete droogshampoo?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.