Davines Your Hair Assistent Prep shampoo en Prep mild cream

Home » Davines Your Hair Assistent Prep shampoo en Prep mild cream

Niet alleen ben ik op zoek naar meer duurzame kleding, maar ook beautyproducten die op een ecovriendelijke manier zijn geproduceerd, geven mij een goed gevoel. Davines is daar eentje van en een merk waar ik enorm veel van hou. Met de nieuwe Your Hair Assistent haarlijn wordt het stylen van je haar nog gemakkelijker. Met de Prep shampoo en Prep mild cream bereid je je haar namelijk alvast voor!

Wie is Davines?

Davines ontwikkelt haar producten met uitsluitend duurzame energie, met Zero Impact® verpakking en een beperkt gebruik van plastic. De formules zijn vrij van sulfaten en de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en biologisch afbreekbaar, om de invloed op het milieu te minimaliseren. Nu ik steeds meer bezig ben met duurzaamheid, zijn dit soort producten extra fijn!

Your Hair Assisent

Your Hair Assistent is de nieuwe hairstyling lijn van Davines. Deze nieuwe lijn is zowel geschikt voor in de salon als voor thuisgebruik. De lijn bevat 7 producten, waarvan de uitstraling vrouwelijk en strak is in een verpakking met contrasterend zwart en roze met een glanzende finish.

De geur van de lijn is heerlijk. Het heeft iets kruidigs, maar ook fris. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je weet dat het een mix van jasmijn en munt bevat.

Your Hair Assistant Prep Shampoo 

De Prep shampoo is een hydraterende en voedende shampoo die geschikt is voor alle haartypes. De formulering wordt gekenmerkt door een rijk en crème-achtig schuim dat het haar op een zachte manier schoonmaakt, ontwart en makkelijk uit te spoelen is. Het haar wordt gehydrateerd, zacht en schoon. En de formule is vrij van sulfaat en parabenen, ook fijn!

Davines Your Hair Assistent Prep shampoo (250ml) – €23,55

In het schaaltje zie je een drupje van de Prep shampoo liggen. Hij is vrij vloeibaar en licht gelig van kleur. De geur geeft me een ontspannen gevoel en is kruidig en fris tegelijk. Een goede combi!

Als ik de shampoo aanbreng, schuimt hij minder makkelijk dan een ‘gewone’ shampoo, maar alsnog verdeelt hij goed over mijn haar. Een tip hierbij is wel dat je je haar goed nat moet maken. Dat werkt beter!

Als ik de shampoo heb ingemasseerd, spoel ik hem uit en merk ik dat mijn haar een stuk stugger en stroever is geworden. Maar geen paniek! Dit is een soort primer shampoo, een stukje voorbereiding om je haar daarna in te masseren met de Prep mild cream.

Mijn haar is na gebruik lekker schoon en ruikt heerlijk. Ik ben nu wel benieuwd naar de Prep mild cream!

Your Hair Assistant Prep Mild Cream

De Prep mild cream is een hydraterende conditioner met een veerkrachtgevend effect voor fijn tot normaal haar. De formule hydrateert en ontwart je haar en maakt het zacht en gevoed zonder het te verzwaren. Ook hiervan is de formule vrij van parabenen en bevat het vitamine E die een sterke antioxiderende werking heeft en de haarschacht beschermt.

Na het wassen met de Your Hair Assistent Prep shampoo breng je de Prep mild cream aan op handdoekdroog haar en verdeel je het over de lengtes en punten. Daarna laat je het 2-3 minuten inwerken en kun je het uitspoelen.

Davines Your Hair Assistent Prep Mild cream (200 ml) – € 25,90

En dan merk je direct verschil! Mijn haar voelt heerlijk zacht en glad aan als ik de Prep mild cream heb uitgespoeld. Wat fijn! Daarna droog ik mijn haar met een handdoek, kam ik het door en laat ik het opdrogen aan de lucht.

De geur is overigens ook echt heerlijk! Hij ruikt precies zoals de shampoo en ik kan er echt van genieten.

Resultaat

Nou, dat mag er wezen. Absoluut! Mijn haar voelt nadat het is opgedroogd lekker zacht aan. Ook is het luchtig en valt het perfect in model. De glans in mijn haar is optimaal, zonder dat het zwaar of vettig wordt.

Op bovenstaande foto’s heb ik helemaal geen stylingproducten gebruikt, wat ik normaal wel doe. Mijn haar zit alleen al door de Prep shampoo en Prep mild cream goed. Op de één of andere manier valt het van nature al helemaal zoals ik wil en hoef ik er niets meer mee te doen. Doel bereikt!

Ik ben echt enorm tevreden over de Davines Hair Assistent haarlijn. Je haar zit direct goed nadat je haar is opgedroogd en je hoeft maar minimaal of helemaal niets meer aan je haar te doen.

Your Hair Assistent Prep shampoo (250ml) – €23,55

Your Hair Assistant Prep mild cream (200 ml) – € 25,90

De Davines Your Hair Assistent haarlijn is te koop bij de kapper (zie voor alle verkooppunten hier), maar is ook online te koop bij Haarpro.nl.

Ben jij al bekend met Davines?

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.