Davines Naturaltech Replumping Shampoo & Conditioner

Home » Davines Naturaltech Replumping Shampoo & Conditioner

Davines naturaltech Replumping shampoo & conditioner review 2

Producten die je haar niet alleen maar schoonmaken, maar ook echt iets voor je bos haren doet, daar kan ik alleen maar heel positief over zijn! Davines is een merk die haarproducten ontwikkeld met uitsluitend duurzame energie en een beperkt gebruik van plastic. Daarnaast zijn de formules vrij van sulfaten en de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en biologisch afbreekbaar, om de invloed op het milieu te minimaliseren. Hoe tof is dat?

Ik review vandaag de nieuwe Davines Replumping shampoo en conditioner die zorgt voor volume en veerkracht voor alle haartypes! Lees je mee?

Davines naturaltech Replumping shampoo & conditioner review 1

Davines Naturaltech Replumping haarlijn

Replumping is een familie van volume- en veerkrachtgevende producten voor alle haartypes. De onderzoekslabaratoria van Davines presenteren een nieuwe behandeling met volume- en veekrachtgevende eigenschappen voor de structuur van het haar. Dat kunnen we altijd gebruiken toch?

De nieuwe Naturaltech Replumping behandeling is geïnspireerd door de ‘filler’ methodologie met Hyaluronzuur, behandelingen die in staat zijn de veerkracht van het haar te herstellen. Hyaluronzuur, ook wel bekend vanwege zijn hydraterend vermogen, is toegevoegd aan de Naturaltech Replumping Hair Filler Superactive producten om de juiste hoeveelheid hydratatie af te geven voor haar met een vol en glad effect.

De formules zijn verrijkt met phytoceuticals van pruimen, zijn rijk aan polyfenolen en flavonoiden, kostbare anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden en een conditionerende en veerkrachtgevende werking hebben. Daarnaast bevat de lijn ook essentiële oliën: de geur bevat petitgrain essentiële olie, die wordt gewonnen uit bittere citroenbladeren, welke verfijnende eigenschappen heeft.

Ah, dit klinkt allemaal heerlijk en heel bewust!

Davines naturaltech Replumping shampoo review 1

Davines naturaltech Replumping shampoo review 3

Davines naturaltech Replumping shampoo review 4

Replumping Shampoo – 250 ml – €19,95

De Replumping shampoo geeft veerkracht en hydratatie aan je haar en is geschikt voor alle haartyes. Laat ik nu net van veel volume houden, dus dit komt als geroepen! De delicate stoffen die actief zijn aan de oppervlakte creëren een rijke structuur. Fijn! De shampoo breng je zacht masserend aan op de hoofdhuid en je vochtige haar. Daarna spoel je het zorgvuldig uit en kun je het herhalen indien nodig.

De geur is fris en ruikt voornamelijk naar citroen. Een beetje zoals je in de zomer een lekkere citroenlimonade zou drinken. De shampoo schuimt niet veel, waardoor het iets lastiger kan zijn om het product door je haar te verdelen. Toch merk ik dat het went en dat je de volgende wasbeurt hier rekening mee houdt. Ik merk trouwens direct na het wassen al verschil. Zodra ik het heb uitgespoeld is mijn haar dikker en voller. Super!

Davines naturaltech Replumping conditioner review 1

Davines naturaltech Replumping conditioner review 3 Davines naturaltech Replumping conditioner review 4

Replumping Conditioner – 150 ml – €17,90

De Replumping conditioner geeft net zoals de shampoo veerkracht en hydratatie aan je haardos. Je gebruikt de conditioner na het wassen en brengt hem aan op handdoekdroog haar. Daarna laat je het intrekken voor een aantal minuten en kun je het doorkammen. Als laatste spoel je je haar grondig door.

Ook hier is de geur kruidig en citroenachtig te noemen. Ik vind het persoonlijk heerlijk! De conditioner geeft mijn haar bescherming en sluit de haarschubben weer. Het wordt er wat gladder en glanzender door. Een fijne afsluiter na het gebruik van de shampoo.
Davines naturaltech Replumping shampoo conditioner review 6

Links zie je de conditioner en rechts de shampoo. Ik vind beide producten erg lekker en ben er dol op! Dat er geen ’troep’ in zit, geeft voor mij echt de doorslag. Ik heb zelf een gevoelige (hoofd)huid en ik vind het daarom fijn om bewuste producten te gebruiken.

Ze geven mijn haar de veerkracht en volume die ik graag terug zie in mijn kapsel. De producten doen wat ze beloven en dat op een zachte en milde manier. Fijn!

De Davines Naturaltech Replumping haarlijn is o.a. te koop bij Luckie Look aan de Gedempte Zuiderdiep 111 in Groningen (zie voor alle verkooppunten hier), maar is ook online te koop bij  Haarpro.nl.

Kies jij ook graag bewust voor haarproducten? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.