Betty Brush anti-klit borstel

Home » Betty Brush anti-klit borstel

Betty Brush anti-klit borstel review 5

Een borstel die soepel en snel door je haar gaat en die je haar minder beschadigt dan een gewone borstel. Dat klinkt hemels! De topper onder de haarborstels is de populaire Tangle Teezer, maar er zijn een heleboel merken die maar wat graag een graantje mee willen pikken. Dit keer doet de Betty Brush haar best om een goedkoop alternatief te bieden. Voor een luttele €5,- ging deze roze knaller met mij mee de testfase in!

Betty Brush anti-klit borstel review 2

Betty Brush anti-klit haarborstel review 1

Betty Brush

De haarborstel wordt netjes in een plastic verpakking geleverd. Het ziet er fris en professioneel uit en er staat op de zijkant beschreven wat het voor je haar doet:

♡ Borstelt soepel en snel door moeilijk haar.

♡ Ontklit en styled zowel nat als droog haar.

 ♡ Vermindert haarverlies en beschadiging van je haar.

♡ Is ontwikkeld door internationale topkappers.

Betty Brush anti-klit borstel review 6

De vorm

De Betty Brush is druppelvormig. Op het grote vlak zitten de haarpinnetjes en onderaan kun je hem vasthouden. De borstel is gemaakt van plastic en voelt totaal niet zwaar aan. Lekker handig voor onderweg!Betty Brush anti-klit borstel review 3

De borstel is knalroze van kleur met zwarte pinnetjes om mee te borstelen. De pinnetjes zijn om en om lang en kort, waardoor je soepel door het haar zou moeten glijden. Het ziet er allemaal mooi uit!

Betty Brush anti-klit borstel review 8

Betty Brush anti-klit borstel review 4

Het resultaat

En dan natuurlijk de vraag; hoe bevalt hij? Ten eerste vind ik hem erg geweldig mooi uit zien. Ik hou van een roze borstel, omdat ik hem dan minder makkelijk kwijt raak. Hij is er trouwens ook in het zwart! De haarpinnetjes van de borstel zelf vind ik iets te stug. Ze mochten wat mij betreft wel iets meer meeveren als ik mijn haar ermee borstel. Nu schuren de pinnetjes een beetje tegen mijn (gevoelige) hoofdhuid aan. Wel gaat hij heel soepel door mijn haar en heb ik in no-time klitvrij haar. Heerlijk! Hij ligt goed in mijn hand en borstelt fijn. Ook heb ik het idee dat mijn haar niet zoveel uitvalt als bij een gewone borstel. Puur omdat hij niet zo aan je haren trekt. Kortom, een borstel die je haar snel ontwart en makkelijk door je haar glijdt.

De Betty Brush is te koop voor €4,99 bij Trekpleister.

Wat voor borstel gebruik jij het liefste voor je haar? Heb je aanraders?

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.