I wanna run!

Home » I wanna run!
I wanna run!

large3

Ugh..mijn conditie is slecht. Barslecht wel te verstaan. En laat ik daar nou heel graag wat aan willen doen! Misschien is het een hype, maar ik zou dolgraag willen hardlopen. Ik zie mijzelf al in een kleurrijk outfitje de straat op gaan en de longen uit mijn lijf te lopen. Op naar een goede gezondheid met dito conditie. Dat is waar ik naar streef. Alleen heb ik er geen idee van hoe ik dit nou moet aanpakken. Ik heb jullie hulp nodig!

running-on-the-beach

Waar het eigenlijk op neerkomt is dat ik heel graag meer in beweging wil komen. Van ’s avonds op de bank hangen, onder het genot van een hapje en een drankje, gaat je conditie nou niet bepaald van vooruit. Ik heb lang nagedacht wat ik zou willen doen en ik kom uit op fitness en hardlopen. Niet heel creatief, maar wel effectief denk ik.

The_Curves_Circuit

Nu lijkt fitness mij erg saai, dus het liefst zou ik een personal trainer in willen schakelen. Helaas laat mijn budget dit niet toe en en zal ik het moeten doen met de groepslessen voor de gewone burger. Ik kwam toevallig het concept Curves tegen. Curves geeft je een complete cardio en krachttraining in 30 minuten, waarbij je iedere keer tot 500 calorieën verbrandt. Iedere twee minuten doe je iets anders en schuif je door naar het volgende onderdeel. Daarnaast krijg je ook begeleiding van een trainer die je motiveert bij het fitnessen. Zoiets lijkt me wel wat!

Sporten hardlopen

Hardlopen lijkt me daarentegen ook super om te doen. Gewoon gaan en je rot rennen! Lekker muziek opzetten en een schema volgen om je conditie op te bouwen. Alleen heb ik geen idee hoe ik dat verder zou moeten aanpakken. Zijn er bepaalde schema’s zodat ik het op kan bouwen? En ik geloof dat het hierbij wel erg belangrijk is om goede hardloopschoenen te hebben die voldoende dempen en natuurlijk een goede sportbh.

Dus..ik heb eigenlijk jullie hulp nodig!

Heeft iemand ervaring met het concept van Curves? En wat voor opbouwschema kun je me adviseren voor het hardlopen? En welke hardloopschoenen zijn goed? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.