Unboxing & Review | Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018

Home » Unboxing & Review | Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018

De Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018 is sinds vandaag officieel in de winkels te koop, maar toen ik gisteren mijn eigen vertrouwde filiaal inliep, werd daar net het schap gevuld met al die leuke spulletjes die YouTuber Diana Leeflang heeft ontworpen. Ik mikte mijn mandje vol en ga in dit artikel alles unboxen en reviewen!

 Diana Leeflang A5 Notitieboek – €1,99

Dit boekje is denk ik het meest vrolijke item uit deze collectie. Ik word hier zo blij van! De kleine, lieve afbeeldingen die Diana op de kaft heeft getekend zijn zo ontzettend schattig. Daarom heb ik er ook gelijk maar eentje extra voor mijn dochter gekocht. Kan ze daar mooi in schrijven!

Hij is niet gevuld met lijntjes zoals je misschien zou verwachten, maar er zitten allemaal geordende stipjes in zodat je hem ook als een bullet journal kunt gebruiken. Weet je nog niet wat dat is? Ik tot voor kort ook niet, maar hiermee kun je met allerlei leuke (zelfgemaakte) tekeningen, mooie fineliners en stickers je eigen agenda of planner maken. Hoe tof!

De ringband is stevig, het papier ziet er goed uit en de kaft is redelijk stevig. Niet heel hard, maar ook niet heel dun.

Diana Leeflang Bullet Journal stickers – €0,49

Met deze Bullet Journal stickers kun je je agenda of notities extra leuk versieren. Het originele hieraan is dat de stickers een doorzichtige achtergrond hebben. Hierdoor lijkt het alsof je ze zelf in je agenda hebt getekend, maar niets is minder waar!

Diana Leeflang Bullet Journaling Kit – €6,99

Dit pakket sprak mij gelijk aan in de video die Diana maakte over haar nieuwe stationary collectie. Ik had in haar vorige collectie al de handlettering set gehaald, maar deze kit is echt voor het versieren van je bullet journal. Zo maak je hem persoonlijk en helemaal naar je eigen smaak!

De Bullet Journaling Kit is vrij volledig. Zo zitten er vier gekleurde gelpennen in, een bullet journal (in A5 formaat en met de bekende stippen), twee A4 blaadjes met daarop suggesties en uitleg om jouw bullet journal in te vullen met leuke tekeningen, een rechthoekige gum, een roze liniaal, een boekenlegger en een potlood.

Kwalitatief vind ik de meeste producten uit deze set in orde, maar de boekenlegger en de pennen zijn zeer fragiel. Zo brak de bovenkant van de dop gelijk toen ik hem wilde openmaken en zit de boekenlegger met een klein plakbandje vast aan het roségouden schuifje. Vastnaaien was in dit geval denk ik wat steviger geweest, want nu zit het lintje helaas al los.

De gelpennen hebben leuke kleurtjes, maar ik vind ze niet heel lekker schrijven. Ze zijn wat stroefjes en glijden niet zo lekker over het papier. Los van deze kleine missers, vind ik het verder een leuke set!

Diana Leeflang Posters – €1,79

Oh ja, hier ben ik zo enthousiast over! Ik wil graag de kamer van Jade opleuken met deze kleurrijke posters. Stop ze in een lijstje en cluster ze bij elkaar en je hebt een originele wanddecoratie! Er zitten drie verschillende maten in deze set en in totaal bevat hij 17 posters.

Ik kocht twee verschillende sets (bovenstaand is een kleine greep uit de set) zodat ik de meisjes- en jongenskleuren een beetje kan scheiden en zo ook Winne zijn kamer kan vullen met deze leukerds. De posters zijn mooi en van redelijk stevig karton gemaakt.

Diana Leeflang rolstempels – €1,99 (per set van drie)

Dit is nou echt een heel leuk product. Of moet ik zeggen; producten? Je vindt hier namelijk drie verschillende rolstempels, met ieder hun eigen, unieke tekst en/of afbeelding. Het is een zelfinkend stempelrollertje en hiermee kun je makkelijk een tekst aanbrengen of iets markeren.

Breng ik de roller aan op papier dan komen er allemaal leuke kriebeltjes voorbij. Het is helaas niet scherp te noemen, want de afdruk is niet duidelijk geworden, maar het idee is leuk!

Diana Leeflang Weekplanner – €1,49

En dan de allerlaatste producten! De dagplanner is heel leuk bedacht. Zo kun je iedere dag bijhouden wat je niet moet vergeten. Hij is wel iets aan de kleine kant. Heel veel kun je er niet in kwijt (hij is ongeveer ter grootte van je hand), maar ik zou hem vooral gebruiken voor boodschappen of om kleine dingen te noteren.

De vormgeving is echt heel leuk te noemen. Ik ben zo gecharmeerd van Diana haar tekenstijl!

Diana Leeflang Washi Tape – €1,99

En dan deze schattige rolletjes washi tape. Er zitten vijf in het transparante doosje en hiermee kun je natuurlijk van alles versieren! Leuke printjes en ook nog super fijn dat er diverse afmetingen in zitten.

Diana Leeflang Quote Pen – €1,49

De pen die Diana heeft ontworpen is zeker origineel te noemen. Bij iedere klik op de bovenkant (om je pen eruit te duwen), verschijnt er een andere quote op het schermpje. Echt leuk bedacht!

Wederom vind ik òòk deze pen niet heel lekker schrijven, ik denk dat het door de stroefheid komt. Jammer, want ik schrijf graag met een pen die soepel en glad over het papier gaat.

Conclusie

Diana Leeflang heeft wederom een erg leuke collectie uitgebracht. Ik word heel vrolijk van haar nieuwe producten. Niet alles is kwalitatief even goed te noemen, maar daar zijn de prijsjes ook zeker naar. Met een klein budget kun je heel goed slagen. Mijn favorieten zijn het A5 notitieboek, de washi tape en de mooie posterset!

De Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018 is te koop in alle Kruidvat winkels en in hun webshop.

Ga jij iets halen uit de Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018 collectie? 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.