Tips! | Activiteiten voor op het strand

Home » Tips! | Activiteiten voor op het strand
and” width=”640″ height=”451″ />

De zomer is in volle gang en een dagje naar het strand is dan niet zo verkeerd! Ik ga graag naar Makkum Beach met ons gezinnetje als de zon schijnt, het is er namelijk heerlijk vertoeven op een strandkleed. Ik zet mijn zonnebril op en geniet van het geluid van de golven terwijl de kids lekker spelen. Soms lees ik een boek of ren ik achter de kids aan om leuke buitenspelletjes te doen. Daarom dacht ik dat het een tof idee was om een aantal leuke activiteiten op een rijtje te zetten wat je allemaal kunt doen op het strand!

Zandkastelen bouwen

Iedereen heeft dit natuurlijk wel een keer gedaan. Misschien toen je klein was, met je kinderen of omdat je het echt leuk vindt! Ik bouw vanzelfsprekend niet altijd een zandkasteel (tenzij ik met de kinderen ben), maar voor de lol is het natuurlijk wel een leuke bezigheid om een fort te bouwen, haha. Even iets anders dan stil liggen op een badlaken :). 

Film of serie kijken

Als je echt voor langere tijd op het strand ligt, kun je – naast je smartphone – ook je iPad mee nemen. Tegenwoordig kun je heel makkelijk series downloaden en deze offline bekijken. Super handig als je je spannende serie of film wilt afkijken en een beetje wilt ontspannen. Maar wees wel voorzichtig, op het strand kan je iPad makkelijk beschadigen! Zelf gebruik ik een Apple iPad met hoesje. Mocht je een iPhone hebben, dan raad ik je aan om bijvoorbeeld een iPad Air 2019 screenprotector te nemen om zandkorrels geen kans te geven om je scherm te beschadigen.

Een extra tip: als je met kinderen op weg bent is een iPad autohouder erg handig om kinderen te vermaken! 

Volleyballen

Volleyballen wordt vaak gedaan op het strand en is erg leuk als je met een aantal mensen bent. Een tikkeltje warm is het wel, maar dan kun je daarna lekker even een duik nemen in het water. Een andere activiteit wat ook erg populair en leuk is, is een Beachball set. Gewoon lekker een balletje overslaan en je hebt vet veel plezier!

Floaty

Vind je het heerlijk om te andbescherming-voor-kinderen-volwassenen/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>zonnen maar wil je ook graag in het water zijn? Dan is een floaty of opblaasbed de oplossing. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten floaties in leuke vormen, kleuren en zelfs waar meerdere personen op kunnen liggen! Op een floaty kun je lekker weg peddelen op het water en af en toe afkoelen door in het water te springen.

Vliegeren

Als je gelukt hebt – en er is een beetje wind – dan kun je vliegeren. Ik deed dat als kind wel eens en eigenlijk is het superleuk om te doen! Een vlieger hoeft niet veel te kosten en heb je zo in elkaar gezet. Ook superleuk om met kids te doen!

Hopelijk heb je zo voldoende tips en ik ben heel benieuwd wat jij graag op het strand doet!

Liefs Liset

Dit is een samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published.