Review | Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner

Home » Review | Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner

Als je haar maar goed zit! Toch? Bij mij in ieder geval wel, want ik voel me stukken beter als mijn haar zit zoals ik het wil hebben. Influencer Mascha Feoktistova van Beautygloss heeft in samenwerking met Andrélon twee verschillende haarlijnen uitgebracht; de Sweet volume en de Tropical Repair. Ik testte de Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner uitgebreid!

Andrélon Pink by Mascha

Hoe leuk is het dat een beauty influencer een eigen haarlijn mag ontwikkelen? Mascha heeft samen met Andrélon de Andrélon Pink by Mascha collectie uitgebracht en ik vind dat ontzettend tof. Ze heeft de afgelopen jaren heel wat bereikt en een samenwerking met haar favoriete haarmerk is dan wel de kers op de taart. De Andrélon Pink by Mascha bestaat uit twee nieuwe productlijnen; een shampoo en een conditioner.

De Andrélon Pink by Mascha lijnen Sweet Volume en Tropical Repair zijn gebaseerd op de veel voorkomende haarbehoeften van Mascha haar volgers (zoals volume en verzorging) en op haar favoriete geuren. Mascha is nauw betrokken geweest bij de gehele ontwikkeling en is van het design tot aan de kleuren van de flessen aanwezig geweest en haar handtekening prijkt op de verpakkingen. Het ziet er allemaal heel girly en cute uit!

De Andrélon Pink Styling Collection bestaat al een tijdje en bestaat uit 14 stylingproducten die inspelen op de laatste haartrends. Nu wordt de lijn uitgebreid met de Andrélon Pink by Mascha Sweet Volume en Tropical Repair lijnen die een leuke toevoeging geven aan het bestaande assortiment.

Andrélon Pink by Mascha Sweet Volume shampoo & conditioner

Hangt je haar er maar een beetje bij en kan het wel een boost gebruiken? Dan is deze lijn wat voor jou. De Sweet Volume shampoo en conditioner geven je haar natuurlijk volume en hebben een zoete, fruitige geur. De toegevoegde avocado en amandelolie zorgen ook nog eens voor een mooie glans, heel fijn! De producten bevatten geen siliconen en daardoor behoudt je haar zijn volume.

Maar wat doet het voor mijn haar? Ik merk direct nadat mijn haar is opgedroogd hoe luchtig het aanvoelt en dat ik veel volume in mijn haar heb. Je hoeft dus echt niet meer met je hoofd op de kop je haar te föhnen! Je haar voelt een stuk voller aan, zonder dat het droog wordt. De conditioner voedt mijn haar intensief en zorgt ervoor dat het makkelijk doorkambaar is.

Ik ben een groot fan van de Sweet Volume shampoo en conditioner. Ze ruiken heerlijk fris en zoet (maar niet teveel zodat je hele badkamer er naar ruikt) en geven mijn haar volume en glans. Fijn!

Link zie je de de conditioner en rechts de shampoo.

Andrélon Pink by Mascha Tropical Repair Shampoo & Conditioner

Wil je geen volume, maar kun je wel wat verzorging gebruiken, dan is er de Tropical Repair shampoo en conditioner voor het herstel van je haar. De Tropical Repair-lijn herstelt beschadigde lokken en heeft een frisse, exotische kokosgeur. Zo zit er een geurcombinatie in van tropisch fruit, mango, passiefruit en kokoswater. Jum! En niet te vergeten; er zit ook echt kokosolie en zoete amandelolie in om je haar intensief te voeden en te herstellen van binnenuit.

De shampoo helpt droog en beschadigd haar actief te herstellen en goed te reinigen. Heerlijk voor droog en dof haar dus! Mijn ervaring ermee is dat mijn haar inderdaad heel goed verzorgt wordt. Het is glanzend, verzorgd en ik heb echt het idee dat het een verzorgingsboost geeft!

Conclusie

Wil je weten wat mijn favoriet van de twee is? Dan kan ik volmondig antwoorden dat dit de Sweet Volume productlijn is. Wauw, het volume is zo fantastisch mooi en het voelt heerlijk luchtig aan. Geen gedoe met een fohn, maar je kunt het gewoon aan de lucht laten drogen. Volume gegarandeerd! Op dit moment is dit mijn meest favoriet shampoo.

Ga je voor een intensieve verzorging en kan je doffe en droge haar een echt boost gebruiken, dan is de Tropical Repair meer wat voor jou. Ik ben heel tevreden over beide productlijnen en vind dat Mascha dit goed heeft gedaan!

Alle Andrélon Pink by Mascha producten zijn te koop bij Trekpleister, Kruidvat en via kruidvat.nl voor €3,99 (250 ml) per stuk. En een kleine tip: er loopt nu een actie bij Kruidvat waarbij je de tweede voor de halve prijs krijgt! En je krijgt bij aankoop van twee producten ook nog eens een gratis mok, super leuk!

Wat zoek jij in een shampoo en conditioner? Waar moet het aan voldoen vind je? 

Liefs Liset

Deze producten zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.