Persoonlijk | Het spijt me, ik was er even niet…

Home » Persoonlijk | Het spijt me, ik was er even niet…

persoonlijk

Zoals je hebt gemerkt, ben ik de afgelopen drie maanden niet consistent geweest met het plaatsen van artikelen op mijn blog. En dat vind ik jammer. Heel jammer! Maar soms is het niet anders en staan er even andere dingen op het menu die de aandacht krijgen en verdienen. Nu had ik er vorige maand al wat meer over verteld, maar ik zal je even zeggen waar het nu precies om gaat, want het is niet in één zin te omvatten…

Persoonlijk

Afgelopen december ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Dat lag aan de drukte van de feestmaand, de vele activiteiten van de school van de kinderen, maar ook doordat ik het gevoel had dat ik aan mezelf voorbij liep.

Ik blijf natuurlijk nog altijd chronisch ziek en als dat niet lekker gaat, dan spaar je je energie voor de dingen die echt gedaan moeten worden en voor de mensen waar je van houdt. Het is misschien niet voor te stellen voor iemand die gezond door het leven gaat, maar in mijn geval moet ik rekening houden dat ik overdag altijd een ‘slaapje’ doe van ongeveer een uur om het lichamelijk vol te kunnen houden op een dag.

Daarnaast heb ik de afgelopen maanden heel veel last van mijn darmen gehad (hoort bij de endometriose), waardoor ik regelmatig uitgeschakeld was en alleen maar op bed kon liggen. Ik ben daarom weer naar de specialist geweest om te vragen hoe we het nu verder moeten doen en ik ben even gestopt met mijn huidige medicatie om mijn lichaam te ‘resetten‘. Je raadt het al; daardoor heb ik momenteel nog meer klachten dan normaal omdat mijn endometriose niet goed onderdrukt wordt en ik met bloedingen en pijn zit.

Daardoor heeft het me de afgelopen tijd niet mee gezeten om regelmatig iets te posten, terwijl ik dat wel graag wil! Ik heb me dan ook heel schuldig gevoeld dat er niets online kwam. Mijn blog is mijn kindje en iets waar ik helemaal niet zonder kan.

Toch was die break even nodig omdat ik me bezig heb gehouden om te ontspannen voor zover dat kon. Ik was (en ben) opgeslokt door het gezinsleven in combinatie met mijn ziekte. Soms voelt het dan ook als overleven en baal ik ervan dat ik niet een gezond lichaam heb. Maar mijn kinderen en vriend zijn het belangrijkste, dus daar heb ik dan ook het meeste van genoten als ik even niets hoefde.

Ik blijf het lastig vinden om een goede balans te vinden tussen mijn ziekte, bloggen en mijn gezin. Maar ik mis het teveel om er zo weinig mee bezig te zijn! Dat is iets wat ik niet meer wil en ik heb voor mezelf een manier/schema gevonden om ritme te krijgen in het posten en daardoor heb ik het weer op kunnen pikken. Yay!

Er staan weer veel leuke (beauty)reviews klaar en ik deel ook graag mijn duurzame lifestyle met je. Ik ben meer en meer daar mee bezig en wil vooral mijn kledingaankopen laten zien met duurzame merken!

Bedankt voor het lezen en ik hoop je hier morgen weer te zien als mijn nieuwe artikel online komt. Tot dan!

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.