Mega unboxing goodiebag #Getitcovered (met o.a. VeryFit activity tracker!)

Home » Mega unboxing goodiebag #Getitcovered (met o.a. VeryFit activity tracker!)

Een tijdje terug ontving ik een hele leuke verrassing. Ik kreeg een grote #Getitcovered goodiebag opgestuurd met daarin allemaal leuke gadgets die super handig zijn als je een actief leven hebt en veel onderweg bent. En ik kan je alvast verklappen dat er ook een activitiy tracker in zit! Ik laat je alles zien, dus klik gauw verder.

VeryFit 2.0 Smart Band HR Activity Tracker – €29,95

Laat ik gelijk maar beginnen met de VeryFit 2.0 activity tracker. Als je sporten leuk vindt en graag meer inzicht wilt hebben in je lichaam en je workout, dan kan het erg interessant voor je zijn om een activity tracker aan te schaffen. Je leest op een makkelijker manier af wat je hartslag is, hoeveel calorieën je verbrandt en welke afstand je aflegt. Al deze gegevens kun je aflezen in de VeryFit app die je koppelt met de activity tracker.

Gelukkig kan hij nog meer en kun je ook de datum en het aantal stappen aflezen. Als leuk extraatje brengt hij je slaapkwaliteit in kaart en blijven de gegevens voor zeven dagen lang bewaard. Opladen duurt maar een uurtje en hij heeft een stand-by tijd van 15 dagen. Wel een belangrijk detail; om hem met je telefoon te kunnen koppelen moet je een toestel hebben met Android 4.4 / iOS 7.1 of nieuwer.

Handig voor onderweg en op reis

Je kent het vast wel; je bent een hele dag onderweg en er is geen enkele mogelijkheid dat je je smartphone ergens op kunt laden. Dan is het super handig om een powerbank mee te nemen! Ik vind dat zo ontzettend handig, ik zou daar echt niet meer zonder kunnen. Met deze items kun je gewoon in de auto opladen of zelfs zonder enig stopcontact in de buurt!

Zwarte powerbank 5000 mAh – €17,95

Deze powerbank is makkelijk mee te nemen in je tas omdat hij heel compact is en zo heb je altijd een lader in de buurt. Hij beschikt over een capaciteit van 5000 mAh, wat betekent dat je hier (natuurlijk afhankelijk van je type toestel) ongeveer 2,5 keer je telefoon mee kunt opladen.

Micro-usb kabel – €4,95

Als je op zoek bent naar een kabel voor je smartphone of tablet, dan kan dat prima met deze Selencia USB-kabel. De kabel heeft een lengte van 1 meter met aan beide uiteinden een stevige connector. Heel prettig is dat hij te gebruiken is als data- en laadkabel in één!

Selencia USB Autolader – €7,95

Iets wat ik fijn vind, is dat ik in de auto mijn apparaten gewoon op kan laden. Met deze autolader kan je zelfs meerdere apparaten tegelijk opladen. Dankzij de output van 2.1 ampère zijn je tablet en smartphone zo weer opgeladen, hoe fijn!

fab. powerbank

Dit prachtige ‘make-updoosje’ is een echte eyecatcher. Nee, met deze fab. powerbank zit je echt wel goed! Hij ziet eruit als een luxe make-upproduct, maar als je het doosje opent zit er een spiegeltje en een aansluiting voor je usb-kabel aan om je telefoon op te laden.

Helaas zie ik deze niet in de webshop van Smartphonehoesjes.nl staan, dus ik ben bang dat dit een exclusieve uitgave is!

Leuke gadgets voor je smartphone!

Hier zie je drie producten die allemaal met je telefoon te maken hebben. Van links naar rechts zie je de Mobile phone ring stent, de Popsockets phone grip & stand en de Fashion Chick Rockstars & Rebels patches.

Mobile phone ring stent – €3,95

De roze Ring stent kun je bevestigen aan de achterzijde van je telefoonhoesje en geeft een goede grip om hem vast te houden. Je kunt de Ring stent ook gebruiken als standaard doordat hij 360° draaibaar is en 180° beweegbaar. Hierdoor kun je die ring ook bevestigen aan een houder (mee geleverd) zodat je hem in de auto kunt bevestigen.

PopSockets – €12,95

Nog niet eerder had ik gehoord van een PopSocket, maar ook dit product geeft meer grip aan je telefoon. Door te drukken op deze ronde vriend, ‘popt’ hij omhoog en kun je je vingers er omheen doen voor meer grip. In deze positie kun je ook je telefoon in elke gewenste positie neerzetten, maar hij is ook enorm handig om je oordopjes omheen te wikkelen.

Fashionchick Rockstars & Rebels patches 4,95

Fashionchick staat bekend om haar opvallende en kleurrijke items. Met deze stickers kun je je telefoon opleuken, maar je kunt ze natuurlijk ook op je agenda plakken. Hier is mijn dochter heel erg blij mee! Wil je geen stickers plakken, dan kun je natuurlijk ook gewoon je eigen iPhone 8 hoesje ontwerpen.

Fijn sporten met DeFunk sport earphones – €34,95

En dan als laatste! Dit vind ik wel een heel bijzondere set met oordopjes. Ze zijn namelijk speciaal gemaakt voor tijdens het sporten, want er zitten maar liefst vier verschillende setjes oordopjes bij. Deze oordopjes zorgen ervoor dat ze stevig blijven zitten tijdens het sporten, waar je natuurlijk erg veel beweegt.

Ze bevallen mij enorm goed, want ik voel dat ze lekker zacht zitten, maar wel grip hebben in je oren. Handig! En je kunt ook nog eens telefoneren met de DeFunk sport earphones. Wil je telefoneren of nummers doorspoelen, dan kan dat met het bedieningspaneel.

Ik heb een verrassend leuke #Getitcovered goodiebag ontvangen van Smartphonehoesjes.nl. Ik vind vooral de VeryFit 2.0 activity tracker erg leuk en de powerbanks en autolader komen heel goed van pas. Vooral met het oog op het zomerse weer, waardoor je meer onderweg bent en gaat sporten is dit heel handig.

Alle genoemde items komt bij Smartphonehoesjes.nl vandaan. Ze hebben hier een enorm leuk aanbod van accessoires voor zowel je smartphone als tablet. Zo vind je er natuurlijk telefoonhoesjes, maar ook toetsenborden voor je tablet, een styluspen of een micro sd kaart.

Wat is jouw meest gebruikte accessoire voor je telefoon of tablet? 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.