Mijn doel om presentatrice te worden

Home » Mijn doel om presentatrice te worden

Had ik je al eens verteld dat ik presenteren enorm leuk vind? Ja toch? Dat gevoel is de afgelopen tijd alleen maar sterker geworden, het lijkt me gewoon zo ontzettend leuk om aan een programma mee te mogen werken en daar onderdeel van te zijn door een tof item te presenteren. Nu heb ik een tijdje terug auditie gedaan voor Koffietijd en RTL Live en ik vertel je hoe dat is gegaan!

Toen ik een paar jaar geleden begon met YouTubevideo’s maken, merkte ik gelijk al dat ik dit enorm leuk vond om te doen. Ik kreeg leuke reacties en vaak de opmerking of ik televisieseries insprak. Dat deed ik natuurlijk niet, maar het was wel een mooi compliment over mijn stem.

Een paar maanden terug kwam ik iemand tegen die ook presentatieklusjes deed en zij inspireerde me enorm! Hoe gaaf is het om op locatie of in de studio items te mogen opnemen? Dat wilde ik ook wel! Mijn droom werd alleen maar groter toen ik in de zomervakantie door Koffietijd en RTL Live werd gevraagd of ik beautyspecialist voor hen wilde worden. Wauw! Ja natuurlijk!

“Het was zo’n bijzonder moment en even heel onrealistisch, maar zo tof!”

Ik stuurde mijn gevraagde video in waar ik mij voorstelde en alvast wat beautytips gaf. En dat moest rap! Dezelfde dag filmde ik een korte video, bewerkte ik hem en stuurde hem op. En toen begon het wachten…het kon mij niet snel genoeg gaan!

De week daarop kreeg ik een mailtje; of ik even terug wilde bellen. Okee, dit was het moment van de waarheid…de zenuwen gierden door mijn lijf! Met enigzins trillende handjes belde ik het nummer en ontving ik de uitslag…

…maar helaas. Ik ben het niet geworden! Er was iemand anders gekozen die de beautyspecialist van Koffietijd en RTL Live ging worden. Dat was natuurlijk heel jammer, want het was een geweldig leuke opdracht geweest.

Je snapt vast wel dat ik nu nog enthousiaster ben geworden om mijn doel te bereiken. Ik heb er eventjes aan mogen ruiken en ik weet nu dat ik dit heel graag wil. Ik denk dat het goed is om eens wat te gaan praten met mensen die hier ervaring mee hebben en kijken hoe ik mijn doel om presentatrice te worden ga realiseren.

En nu bedoel ik niet gelijk een groot avondprogramma die ik moet gaan hosten. Nee – ik ben meer op zoek naar leuke items om te presenteren (de radio lijkt me ook te gek!) of op locatie interviews af te nemen. Een informatief programma, iets met styling/beauty of iets voor kinderen lijkt me ook super leuk! Het moet vooral iets zijn waar ik me lekker in mijn vel voel.

Het is altijd even zoeken welke weg je hierin moet bewandelen, ik weet het zelf ook niet zo goed. Maar dat ik dit wil, dat is voor mij duidelijk. We zullen zien hoe het loopt!

Wat is op dit moment jouw doel in het leven? Wat wil je bereiken? 

 

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.