Dit is de tip om goedkoop te bellen en internetten!

Home » Dit is de tip om goedkoop te bellen en internetten!

Sim Only abonnement

Ik ben zelf best een koopjesjager. Dat beken ik gelijk. Maar onderdoen voor kwaliteit? No way! Zo scoor ik graag designerkleding en -tassen in de halfjaarlijkse sale en ook kindermerkkleding koop ik bewust in. Maar heb je wel eens aan je telefoonabonnement gedacht? Als je gewoon voor een sim only abonnement gaat, dan kun je daar behoorlijk wat winst in behalen. En ik ontdekte zelfs dat mijn huidige abonnement (wat al erg budget was) nóg goedkoper kon!

Niet de nieuwste telefoon, wel een goedkoop sim only abonnement

Op zich hoef ik niet iedere twee jaar een nieuwe telefoon. Meestal doe ik er zo’n drie tot drie en een half jaar mee en dan is hij meestal zo gaar dat hij wel aan vervanging toe is. En je wilt er op een gegeven moment natuurlijk wel wat meer up to date bij lopen. Vooral een goede camera is voor mij belangrijk!

Gelukkig heb ik een goede lens op mijn Samsung Galaxy S6 en na meer dan 2,5 jaar voldoet deze mij nog prima. Ok, ik wil over een tijdje wel een nieuwe telefoon, maar nu nog niet. Eerst maar deze eens optimaal gebruiken. En dat is ook veel duurzamer toch?

Mijn huidige sim only abonnement versus sim only van Ben.nl

Op dit moment heb ik een Sim Only abonnement bij Tele2. Daar betaal ik €15,- per maand voor onbeperkt bellen/sms en ik heb een databundel van 2 GB. Redelijk budget toch? Ik dacht dat ik goed zat. Niet dus!

Wanneer ik een Sim Only abonnement bij aanbieder Ben afneem, betaal ik voor dezelfde diensten €2,50 minder! Als je voor een periode van 24 maanden een contract afsluit, dan betaal je €12,50 per maand en dat vind ik een hele scherpe prijs. Wil je niet vast zitten aan die 24 maanden, dan kun je kiezen voor een abonnement die maandelijks opzegbaar is. Je betaalt dan wel €1,- meer, dus je komt dan op €13,50 per maand. Alsnog een goede deal! En bij beide opties worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht. Ka-tching!

Natuurlijk kun je ook andere abonnementen samenstellen, het is maar net waar jouw behoeftes liggen. Je kunt makkelijk aanvinken wat je wilt (zoals aantal MB internet of belminuten) en de prijs wordt direct berekent wat je uiteindelijk per maand kwijt bent. Ontzettend handig en je weet gelijk waar je aan toe bent!

Ik wist niet dat ik nog goedkoper kon en wilde deze tip absoluut even met je delen! Het kan soms dus een stuk voordeliger als je een beetje moeite doet om een goedkoop abonnement te vinden.

Wat betaal jij maandelijks voor je (sim only) abonnement en wat krijg je daarvoor?

Liefs Liset

Dit is een samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.