De 5 leukste Netflix series die je moet zien!

Home » De 5 leukste Netflix series die je moet zien!

Leukste Netflix series

Al jaren heb ik een Netflix-abonnement en ik ben nog lang niet van plan om er mee te stoppen. De leukste series komen hier voorbij en aangezien ik al heel wat series heb gezien, leek het me leuk om mijn aanraders met je te delen!

Bron afbeelding

De leukste Netflix series!

Travelers

Ben je een liefhebber van science fiction, dan is dit echt wat voor jou. Het gaat hier om een team van wetenschappers, politie en historica die vanuit de toekomst naar ons heden afdalen om bepaalde gebeurtenissen te veranderen. In de toekomst is er haast geen leven meer, voedselnood en vooral geen zicht op een beter leven.

Het team heeft opdrachten en moet deze vervullen om zo de toekomst te veranderen. Ze nemen bezit van mensen die net op het moment van overlijden staan, zodat zij ongemerkt hun lichaam over kunnen nemen. Het zorgt voor heel veel spannende momenten en je wilt weten waarom bepaalde dingen veranderd moeten worden.

Op dit moment zijn er twee seizoenen en die kijk je zo uit, zo spannend is het! Leuk weetje: de hoofdrol wordt gespeeld door Eric McCormack die hoofdagent Grant MacLaren speelt. McCormack kennen we natuurlijk allemaal als de homoseksuele Will uit Will & Grace!

https://www.youtube.com/watch?v=j95Zle1x10E

Rita

Rita heeft mijn hart veroverd. Het is een Deense serie over de 40-something, stoere Rita die doet wat ze wil. Het grappige is dat ze lerares is op een school en favoriet is van menig leerling. Ze heeft drie (volwassen) kids en eigenlijk is ze nooit de verantwoordelijke moeder geworden die ze zou moeten zijn. De serie is grappig, zeer vermakelijk, maar met een heel goed verhaal.

Een speciaal plekje bij mij heeft haar collega Hjørdis, die als über nerd ook lerares is op dezelfde school. Het is ontroerend en deze serie is echt het kijken waard!

Sense 8

Oh, wauw, dit is echt een prachtige en ook ingewikkelde serie. Het gaat over een groep van acht mensen die verspreid zijn over de wereld en ontdekken dat ze een connectie met elkaar hebben. Opeens staan ze in de kamer van een ander en kunnen ze elkaars lichaam overnemen. Dit zorgt voor veel verwarring, maar ook liefde en hulp naar elkaar toe.

Samen strijden ze voor hun eigen ras; een zeer sensibel soort mens die contact met elkaar kan maken zonder dat ze elkaar hoeven te zien. Ze kunnen elkaars taal, vaardigheden en ervaringen overnemen waardoor ze fungeren als een zeer sterk persoon en de vernietiging van dit soort mens willen voorkomen.

Echt een aanrader als je van een sterke verhaallijn houdt, open staat voor verschillende wendingen en mind tricks. Ik heb hier van genoten! En een leuk detail: er wordt ook in Amsterdam gefilmd!

Atypical

Dit is een serie over de autistische jongen Sam Gardner, die je volgt in zijn wereld vol met uitdagingen. Hij loopt bij een psycholoog om meer te leren over sociale vaardigheden en hoe hij nou eindelijk aan een vriendinnetje kan komen. Het is een luchtige en grappige serie en door de soms onbeholpen manier van doen van Sam, krijg je echt een zwak voor hem. De serie heeft ook serieuze kanten. Zo zie je dat een teveel aan prikkels Sam helemaal van slag kan maken waardoor hij zich af moet sluiten en afzondert van iedereen.

Een indrukwekkende, grappige en bijzondere serie die echt de moeite waard is!

Friends

Dit is toch de serie der series? In de jaren 90 kwam de populaire serie op en sloten de zes vrienden iedereen in hun hart. Joey, Ross, Chandler, Phoebe, Rachel en Monica waren niet meer weg te denken van het beeld en iedereen zat voor Friends voor de tv.

Ik ben deze serie nu weer opnieuw aan het bekijken en ik ben verslaafd! De gezelligheid in het koffiehuis ‘Central Perk’, het leuke appartement van Rachel en Monica, de ietwat onbeholpen Ross, de kneus Chandler en vrouwenversierder Joey; ik vind het allemaal even leuk! Ik lig dan ook regelmatig dubbel als ik weer een aflevering zie. Cult!

Dit zijn voor deze maand de leukste Netflix series, maar volgende maand ga ik weer een nieuwe selectie maken met aanraders!

Heb jij nog leuke tips qua Netflix series of films?

Liefs Liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.