Rimmel Lasting Finish 25hour comfort serum foundation

Home » Rimmel Lasting Finish 25hour comfort serum foundation

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 1

Een foundation die een volledige dekking geeft en 25 uur lang op je huid blijft zitten. Dát maakt mij nou echt nieuwsgierig! Hoewel ik niet altijd foundation draag, vind ik het wel fijn dat hij op slechte dagen goed mijn rode plekjes bedekt en eventuele pigmentvlekjes verdoezelt. Anders kan ik net zo goed geen foundation dragen, haha. Ik testte de Rimmel Lasting Finish 25hour comfort serum foundation uit en geef je mijn oordeel!

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 3

Rimmel Lasting Finish 25hour foundation

De foundations van Rimmel bevallen mijn altijd erg goed. De kwaliteit vind ik ontzettend hoog en ik kan hem goed verdragen met mijn droge en gevoelige huid. Zo ben ik ook erg fan van de Match Perfection en Wake me Up foundation en daarom waren mijn verwachtingen erg hoog bij deze comfort serum versie. Er is namelijk een verzorgend serum aan de Lasting Finish 25hour foundation toegevoegd waardoor je huid de hele dag aangenaam en comfortabel aanvoelt. Hoe fijn!

Beloftes

De dekking van deze foundation belooft volledig te zijn, dus als jij een moeilijke huid hebt, kan deze foundation zeker wat voor je zijn. Ook hoort hij de hele dag te blijven zitten, kan hij tegen een sportsessie en geeft hij niet af. Als dit niet de perfecte foundation is, weet ik het ook niet meer!

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 2

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 4De verpakking

De flacon vind ik er goed uitzien. Nu ben ik geen fan van de kleur rood, maar ik vind het wel onderscheidend van de rest van de foundations die Rimmel in haar assortiment heeft. Een pompje werkt voor mij prima en vind ik stiekem ook het leukste! Het flesje is van glas, dus als je een dikke kluns bent, is dit misschien niet handig. De geur van de foundation is vrij neutraal. Niet heel aanwezig, maar wel lekker fris. En sowieso ruik je hem niet echt meer op je huid.
Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 5 Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 6

Swatches

De kleur die ik heb is 200 Soft Beige, de tweede kleur in de lijn. Hij heeft een gele ondertoon, wat perfect bij mijn huidskleur past. Zoals je kunt zien is de foundation vrij stevig en vol en daarmee ook erg dekkend als je hem uitsmeert. Ik merk dat het comfort serum goed zijn werk doet, want je huid krijgt een mooie, glowy finish. Als je van een matte finish houdt, is dit niet je ding denk ik. Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 7

Zonder make-up. Je ziet dat ik op mijn wang wat roodheden heb en kleine, bruine pigmentvlekjes.Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 8

Hier draag ik alleen het Rimmel Lasting Finish 25hour comfort serum foundation. Wat een dekking! Ik ben gelijk verholpen van al mijn vervelende rode adertjes en pigmentvlekjes. Ik wordt hier heel blij van! Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation review 9

En natuurlijk ook een fotootje met alle gezichtsmake-up.

Conclusie

De Rimmel Lasting Finish 25hour foundation met comfort serum bevalt me heel erg goed. Ik vind de dekking erg goed en is zeker fijn als je niet gezegend bent met een perfect huidje. Het is niet een foundation die ik iedere dag zou dragen vanwege de volledige dekking, maar wel op de dagen dat ik last van mijn eczeemhuid heb en ik graag full coverage wil. Hij irriteert mijn huid niet, maar voelt comfortabel aan. Het voelt zeker niet aan als een plamuurlaag. En dat hij een SPF 20 bevat is al helemaal mooi mee genomen!

Ik zou hem aanraden voor meiden met een normale tot droge huid omdat hij goed verzorgd. De houdbaarheid is ook helemaal in orde. Ik draag hem met gemak het klokje rond. En dan bedoel ik niet 25 uur, maar een normale dag van 12 uur houd hij zeker vol. Plekjes rondom je neus (als je vaak snuit zoals ik nu met mijn verkoudheid) slijten sneller, maar is makkelijk bij te werken.

Laat ik het maar roepen; IK BEN HIER ENTHOUSIAST OVER! :).

De Rimmel Lasting Finish 25hour foundation is te koop bij de drogist voor €12,99.

Heb jij de deze foundation al geprobeerd? Wat is jouw favoriete foundation?

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.