Review | NYC Get it All foundation

Home » Review | NYC Get it All foundation

Vloeibare foundation blijft mijn grote favoriet qua substantie. Maar wat als ik nou eens een stick probeerde? De NYC Get it All foundation is een foundationstick die dekkend is en je huid een fluweelzachte finish geeft. Let’s try this out!

NYC Get it All foundation

NYC is niet het enige merk wat met een foundationstick is uitgekomen. Zo uit mijn hoofd weet ik dat Bobbi Brown ook sticks in hun collectie heeft zitten en het merk ELF (Eyes Lips Face, lees hier de review). Ik was er altijd al benieuwd naar, maar heb nog nooit de perfecte stick gevonden.

De NYC Get it All foundation maakte me nieuwsgierig en ik was blij dat ik twee kleurtjes ontving. Je weet immers nooit wat je goede kleur is! Ik kreeg 002 Ivory en 202 Honey Beige opgestuurd.

Links zie je de kleur 002 Ivory, die een roze, koele ondertoon heeft. Rechts zie je 202 Honey Beige, die warm van kleur is en een gele ondertoon heeft. Zo op het eerste gezicht zou 202 Honey Beige meer mijn kleur moeten zijn.

Swatches

Zie je in de stick nog niet eens zo’n groot verschil tussen de twee kleuren; op mijn hand geswatcht zie je duidelijk hoeveel de tinten van elkaar verschillen! Ivory is duidelijk vele malen lichter dan Honey Beige.

De twee kleuren heb ik hierboven vervaagd voor een meer natuurlijker effect. Ze blenden mooi in de huid en het geeft een fluweelachtige finish. Mooi!

Resultaat

Hier draag ik nog geen foundaiton. Alleen wat oogmake-up en verder niks op mijn huid. Ik heb wat rode vlekken rondom mijn lippen en wat adertjes op mijn wangen.

Op mijn gezicht heb ik wat strepen van de NYC Get it All foundation aangebracht. Je ziet ze nauwelijks hè? Zó goed matcht de foundationkleur met mijn eigen huidskleur! Wonderbaarlijk dat er een kleur bestaat die zo goed bij mij aansluit. Alsof hij persoonlijk voor me gemaakt is!

Op mijn gezicht draag ik nu de NYC Get it All foudation in de kleur 202 Honey Beige. Hij geeft een prachtige dekking en verdoezelt al mijn roodheden. De finish is zacht, niet uitdrogend en laat mijn huid er egaal uitzien.

En met een volledige gezichtsmake-up! Ik draag wat blush en lipstick erbij.

Conclusie

Nou, eigenlijk ben ik dik tevreden! De dekking is prachtig, laat mijn roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en ik vind de finish ook nog eens mooi. Niet te vet, niet te droog. Prima! En weet je wat? De prijs is ook nog eens lekker betaalbaar, waardoor deze NYC Get it All foundation voor een klein budget geschikt is. Hij is te koop bij Kruidvat en kost €4,99 per stuk.

Wat is jouw meest favoriete foundation en waarom? 

 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.