No7 Airbrush Away foundation & Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer

Home » No7 Airbrush Away foundation & Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer

No7 Airbrush Away foundation en Perfectly Bonzed Mosaic Bronzer review 1

Eigenlijk ben ik continue op zoek naar de perfecte foundation. De textuur, de finish, de houdbaarheid, maar ook de kleur. Soms kom ik er dan eentje tegen die met kop en schouders boven de rest uitsteekt en in dit geval laat ik je kennis maken met een hele fijne foundation die mijn manier van perfectie evenaart. De No7 Airbrush Away foundation heb ik uitgebreid getest en ik laat je meer zien van de Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer!


No7 Airbrush Away foundation Wheat review 1

No7 Airbrush Away foundation Wheat review 3

No7 Airbrush Away foundation – €17,95

De nieuwe No7 Airbrush Away foundation bevat poeders die fijne lijntjes en poriën optisch vervagen. In elk licht belooft hij een egale huidteint te geven, zodat je er zelfs voor de camera op je best uitziet. De fluweelzachte textuur zorgt voor een stralende finish en voelt heel comfortabel aan. Daarmee kun je de perfecte basis creëren voor een stralende huid.

De Airbrush Away foundation is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, dus er is er genoeg keuze om er eentje te vinden die bij jouw huid past. Dankzij de unieke No7 Match Made service kun je gematcht worden met jouw perfecte kleur. Toevallig had ik op een beauty event de mogelijkheid om mijn huidskleur te laten ‘opmeten’ met deze service en kon ik met behulp van een apparaatje mijn perfecte kleurmatch vinden. En wat denk je? Ik heb ècht mijn ideale kleur gevonden! Er werd mij geadviseerd om voor de kleur Wheat te gaan.

No7 Airbrush Away foundation Wheat review 2

De Airbrush Away foundation heeft een bijzondere dop. Het is dit keer geen pompje of gewoon een groot gat – nee – het is een pipetje! Net even wat anders dan anders, dus het is in het begin wennen aan deze manier van doseren. Gelukkig werkt het prima en is voor mij één ‘kneepje’ in het zwarte dopje voldoende om mijn gezicht te voorzien van een laagje foundation.

De foundation is dun en erg vloeibaar, maar maakt het dat hij des te beter te verdelen is over je gezicht. Met de buffer kwast van Etos (echt een aanrader!) ben ik in een mum van tijd klaar en kan ik aan de rest van mijn make-up beginnen. Een tip is om eerst de foundation aan te brengen met je vingertoppen en daarna uit te werken met een kwast.
No7 Airbrush Away foundation Wheat review 4

Ik ben gematcht met de kleur Wheat. Een neutrale kleur die tussen een gele en roze ondertoon in zit. Hij lijkt zo op het eerste gezicht vrij donker, maar omdat de substantie vrij vloeibaar is, pakt hij helemaal niet zo donker uit. Daarnaast is de kleur in mijn halslijn iets donkerder en past de kleur perfect bij de rest van mijn gezicht. En wat ik vooral fijn vind: hij is zo lekker verzorgend en glowy!No7 Airbrush Away foundation Wheat review 5

Mijn make-uploze gezicht (sorry, de foto is iets overbelicht). No7 Airbrush Away foundation Wheat review 6

Met een laagje No7 Airbrush Away foundation in Wheat.

No7 Airbrush Away foundation Wheat review 9

Met de rest van mijn make-up. Wat ik vooral zo fijn vind aan deze foundation is dat hij mijn oneffenheden perfect verdoezelt, mijn teint egaler maakt, een glowy finish heeft (ideaal voor een droge huid) en gewoon makkelijk aanbrengt. En ik heb de perfecte kleur te pakken!

No7 Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer review 2

No7 Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer review 1

Perfectly Bronzed Sunkissed Mosaic Bronzer €13,95

Een ander pareltje die ik aan je wil laten zien is de Perfectly Bronzed Sunkissed Mosaic Bronzer (kan het nog langer?). Misschien is de naam een beetje misleidend, want een bronzer zou ik het zelf niet zo gauw noemen.

In het compact doosje zitten diverse bruine tinten, maar ook een opvallende koele, roze kleur en een baksteenrode tint. Hierdoor is het dus niet echt een bronzer te noemen, maar kun je hem beter als blush gebruiken!

No7 Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer review 3

De drie verschillende kleuren apart geswatcht.

No7 Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer review 4

Hier heb ik de kleuren samen gebruikt. Een prachtige warme, roze tint komt tevoorschijn met een hintje bruin er door heen. Het is een bijzondere kleur die ik niet zo gauw in blushes tegenkom. Ik ben benieuwd hoe dit op mijn gezicht gaat uitpakken!
No7 Airbrush Away foundation Wheat review 7

Zonder de Mosaic Bronzer. No7 Airbrush Away foundation Wheat review 8

Met de Mosaic Bronzer gebruikt als blush. Er komt een mooie, warme tint tevoorschijn die je wangen een fijne gloed geven zonder ze vurig rood te maken. Ik vind het mooi!
No7 Airbrush Away foundation Wheat review 10

Conclusie

Hier zie je de complete make-uplook met de No7 Airbrush Away foundation en de Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer. Ik ben over beide producten tevreden en ik gebruik vooral de foundation nu al een paar weken non-stop. Hij is fijn voor mijn droge huid en verdeelt makkelijk en geeft een natuurlijk, maar toch dekkend resultaat.

De Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer gebruik ik als blush en geeft mijn huid meer kleur en definitie. Hij geeft voldoende pigment af, maar op zo’n manier dat het niet te fel overkomt. Hij houdt de hele dag en ik hoeft hem zeker niet bij te werken.

Beide producten zijn te koop bij Boots apotheken of in de Boots online shop.

Ben jij al bekend met No7 make-up? Wat vind jij van hun producten? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.