Clinique Beyond Foundation + Concealer

Home » Clinique Beyond Foundation + Concealer

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 13

Clinique ken ik al vanaf mijn tienerjaren. Mijn allereerste foundation was van dit merk en heb ik met veel liefde gebruikt. Mijn huid heeft bepaalde eigenschappen die het niet makkelijk maken om een fijne en verdraagbare foundation te vinden en voor zo’n huid is Clinique een goede keuze. Zij testen hun producten namelijk uitgebreid om zo min mogelijk allergische reacties uit te lokken. En als ze dan ook nog een nieuwe foundation uitbrengen die een foundation en concealer in één is, ben ik direct verkocht. Ik testte de Clinique Beyond Foundation + Concealer!

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 12

Wie is Clinique

Clinique is niet zomaar een high end merk. Het is een merk die bewust met de ingrediënten en het testen van het product te werk gaan. Het doel van dit merk is om zo min mogelijk allergische reacties op te wekken bij de huid. Vooral mensen met een gevoelige, onrustige huid, kunnen goed reageren op producten van Clinique. Dit betekent dat ze geen stoffen gebruiken waarvan bekend is dat ze de huid kunnen irriteren. Ten tweede test Clinique ieder eindproduct 12 keer op 600 mensen. Als er maar één allergische reactie is onder de 7.200 testgevallen, beginnen ze helemaal opnieuw met de formule. Goed bezig!

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer – €33,-

De nieuwe Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer is een vloeibare foundation en concealer in één, die volledige dekking biedt zonder zwaar te worden. Zo kun je hem gelijkmatig verdelen als een foundation, of plaatselijk aanbrengen als een concealer. Dit product dekt alles, en toch zou hij niet moeten aanvoelen als een masker.

Hij biedt een volledige dekking, maar is toch lichtgewicht. En ook fijn; hij hoort de hele dag te blijven zitten. Wel 12 uur lang! Daarnaast pas het zich aan de behoeften van de huid aan; drogere zones worden voorzien van extra hydratatie en op glimmende gedeelten van het gezicht zijn vetabsorberende deeltjes actief.

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 15

De kleur die ik heb is 9 Neutral. Je zou misschien denken dat dit dan een neutrale kleur is, maar ik moet zeggen dat deze kleur nogal donker is en een rozige ondertoon heeft. Ik heb zelf een gele ondertoon, dus daar gaat het al een beetje mis, maar hij is ook een tint te donker voor me. Omdat ik zo nieuwsgierig was naar de werking van deze foundation, heb ik hem toch getest. Hou dus even in je achterhoofd dat de kleur niet bij mijn huidstint past! Gelukkig is hij in 20 verschillende kleuren te koop, dus er moet vast een passende kleur voor me bij zitten.

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 14

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 16

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 17

Magic Wand 

De Beyond Foundation + Concealer heeft nogal een unieke applicator en daardoor kunnen er voor het aanbrengen diverse technieken worden toegepast. Met het gekromde uiteinde van het staafje kun je stipjes product over het hele gezicht aanbrengen en met een zijwaartse beweging werk je het gemakkelijk uit over de wangen of grotere oppervlakken in het gezicht. Met het uiterste puntje bedek je kleinere oneffenheden. Elke hoek biedt een andere mogelijkheid voor het bereiken van de gewenste dekking. Heel handig!

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 18

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 19

Je kunt hier goed zien dat de Beyond Foundation + Concealer heel rozig/oranje van kleur is. Geen goede match met mijn huidskleur, maar we gaan gewoon testen, want het doet natuurlijk niets af aan de werking!
CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 3

Hier draag ik geen foundation. Ik heb wat rode plekjes op mijn wangen, neusvleugels en bovenlip. Niet heel erg, maar ik hou er wel van om roodheden te verdoezelen.

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 10

Met de magic wand bring ik stipjes aan op mijn huid. Daarna ga ik met een zachte foundatonkwast over mijn gezicht heen en verdeel ik de Beyond Foundation + Concealer gelijkmatig. Dat gaat prima en zonder problemen!CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 6

Hier draag ik alleen de Beyond Foundaton + Concealer. Hij is duidelijk te donker voor me, dat zie je vooral bij mijn wangen en voorhoofd. Maarrr…ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de dekking en de formule! Het product belooft ontzettend goed te dekken en doet dat moeiteloos. Ik voel hem niet zitten, maar heb toch full coverage.

Als ik de juiste tint te pakken zou hebben, zou ik hem tot mijn favoriet bombarderen! En dat hij 12 uur lang blijft zitten is bij mij echt gelukt. Hij blijft als een huis zitten en aan het einde van de dag zit het er nog goed op. Yay!CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 7

En met een volledige make-uplook erbij. Het valt nu trouwens minder op dat de kleur niet helemaal matcht.
CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 9

En een close-up.

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation & Concealer review 12

Conclusie

De Clinique Beyond Foundation + Concealer vind ik een hele fijne en goed dekkende foundation voor een normale tot droge huid die wel wat dekking kan gebruiken. Hij heeft een mooie semi-glowy finish (wow, is dit een woord?), brengt soepel aan, voelt lichtgewicht, maar heeft toch een behoorlijke dekking. Hij blijft een hele dag zitten en dat is heerlijk als je je dekking wilt behouden. De kleur die ik getest heb, is niet mijn kleur, maar als ik hem in de juiste tint zou hebben, zou dit mijn dagelijkse foundation zijn. Ik hou hiervan!

De Clinique Beyond Foundation + Concealer is vanaf nu te koop voor €33,- bij de luxere parfumerie en op Clinique.nl.

Ga jij liever voor een lichte of volledige dekking in je foundation? 

handwritten-disclaimer-groot-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.