Face of the day | What are you waiting for?

Home » Face of the day | What are you waiting for?

Face of the day 2

Oh, wat was het een heerlijke dag gisteren! Het zonnetje scheen, de temperatuur steeg al een beetje en ik kon mijn leren jasje weer aan. Martijn en ik hadden een vrij dagje – wat betekent dat de kinderen uit logeren waren – zodat we even lekker konden ontspannen en wat ‘us’-time hadden. Lekker zeg! We hebben goed geslapen, lekker ontbeten, buiten in de zon geluncht en de stad in geweest. Kortom, een makkelijk en simpel make-upje was geen overbodige zaak. Kijk je mee naar mijn Face of the Day?

Face of the day 1

Omdat de zon scheen gebruikte ik een CC cream van L’Occitane met een SPF factor 20, makkelijk en handig! Ik merk wel dat ik al wat bruiner wordt en misschien een andere kleur moet hebben. Om mijn gezicht iets meer vorm en kleur te geven, gebruikte ik een bronzer van MAC.
Face of the day 3

Op mijn oogleden ging voor het gemak maar één kleurtje, geen moeilijk gedoe! Deze taupe-achtige kleur komt uit het Bloody Brilliant palette uit de MAC Kelly Osbourne collectie, waar ik helemaal fan van ben. Natuurlijk ging er ook een goede lik mascara op mijn wimpers en ik gebruikte zowel de Benefit Roller Lash mascara als de MAC Haute & Naughty Too black lash mascara om een va va voom look te creëren. Op mijn wenkbrauwbot bracht ik nog een zacht, parelmoerwitte kleur aan uit het MAC palette.

Face of the day 4 Face of the day 5

Natuurlijk konden mijn wenkbrauwen ook wel een boost gebruiken en bracht ik met een schuin kwastje donkerbruine poeder aan. De look maakte ik af met een een mineralize skin finish van MAC op mijn wangen en bracht als finishing touch een zacht lipstickkleurtje aan met de MAC Patisserie lipstick. Frisse look gegarandeerd! Dit is echt een favoriete look van mij als ik snel wil en niet al te moeilijk gedoe wil hebben. Snel, makkelijk en fris!

Gebruikte producten (klik op link voor de volledige reviews):

♥ Foundation – L’Occitane Pivoine Sublime CC cream met SPF 20 (review komt gauw!)

♥ Mascara – Benefit Roller Lash mascara en MAC Haught & Naughty Too black lash mascara

♥ Oogschaduw – MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eyeshadow quad

♥ Wenkbrauwen – Smasbox Brow tech wax in Dark Brown

♥ Bronzer – MAC Love, Rihanna bronzing powder

♥ Blush – MAC mineralize skinfinish in Light Year

♥ Lipstick – MAC Patisserie lipstick

Wat draag jij graag in je vrije tijd qua make-up? Ga je voor simpel of pak je uit?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.