Zwart & wit: poweroutfit!

Home » Zwart & wit: poweroutfit!
Zwart wit kleding designers
Narciso Rodriguez & Fendi

Zwart of wit? Dit voorjaar hoef je niet te kiezen en kun je je uitleven met een combinatie van beiden. Door het mooie contrast tussen de twee kleuren creëer je een sterke look en het grote voordeel is: het staat iedereen!

Van de runway naar de winkel. De zwart-witte trend werd afgelopen najaar al tijdens de fashion shows voor lente/zomer 2014 gezet. Er werd gespeeld met nieuwe silhouetten en modellen. Zo was daar de crop top ineens weer en ook zagen we prints en geometrische vormen voorbijkomen.

Oranje lippenstiftNiet saai, maar spannend. Ben jij van mening dat zwart saai is? Vind je zwart en wit geen kleuren? Bestemd voor mensen met weinig fantasie? Think again, juist door die printjes en apart vormgegeven kledingstukken maak je een zwart-witte outfit spannend. En mocht je deze combi voor het voorjaar en de zomer te somber vinden, dan kun je het ook combineren met één felle kleur. Bijvoorbeeld in accessoires zoals een handtas of je make-up. Denk aan oranje lippen (ook een trend!) of knalroze nagels.

Waar moet ik zijn? Allemaal leuk en aardig, die designers en fashion shows, maar hoe kan ik een betaalbare en toch hippe zwart/wit outfit scoren? Misschien niet direct de meest voor de hand liggende winkel, maar heb je wel eens online bij de V&D gekeken? Zij hebben namelijk een aantal merken die echt hele leuke items hebben. Zeker dit seizoen, met veel stukken in zwart en/of wit.

Eén van die merken is Jane Norman; misschien heb je er wel eens van gehoord. Nog niet overtuigd? Hieronder heb ik een outfit samengesteld die geïnspireerd is op de ontwerpen van designers. Alleen voor deze outfit ben je iets goedkoper uit. Om precies te zijn: €122,-! En als je de site van Vouchercloud in de gaten houdt, dan zie je exclusieve kortingscodes waarmee je bij V&D nog goedkoper uit bent. Let the shopping begin!

Vouchercloud zwart wit kleding collage

 Houd jij van de combinatie zwart/wit? Of ga jij liever voor kleur?

– In samenwerking geschreven met Vouchercloud –

Bron foto's: Narciso Rodriguez en Fendi

Leave a Reply

Your email address will not be published.