Zonnestraaltjes vangen met mijn nieuwe Ray-Ban 2447 Havana zonnebril

Home » Zonnestraaltjes vangen met mijn nieuwe Ray-Ban 2447 Havana zonnebril

Hoewel het gisteren niet echt lekker lenteweer was – regen en zonneschijn wisselden elkaar in rap tempo af – vind ik stiekem dat ik mijn zonnebril wel weer eens op mag doen. Ik heb namelijk een nieuwe zonnebril, die nodig in gebruik genomen moet worden. Ik vind hem hartstikke tof, dus ik laat je kennismaken met de Ray-ban 2447 Havana!

Nu heb ik al een paar mooie zonnebrillen die ik graag draag als het mooi weer is, maar er kan er natuurlijk altijd eentje bij! Toen ik een paar foto’s voorbij zag komen van dit model zonnebril was ik gelijk verkocht.

Momenteel zijn ronde zonnebrillen echt super trendy en daarom koos ik voor de Ray-ban 2447 Havana. De glazen zijn grijs/blauw te noemen en het montuur bestaat uit geel-, blauw- en bruingevlekte kleuren. Heel mooi en bijzonder!

Het fijne aan dit model is dat hij lichtgewicht is. Niets zo vervelend als van die harde pootjes die in je oren of hoofd prikken en je het liefste weer af zou willen doen. De Ray-ban 2447 Havana is echt heel prettig om te dragen en daarin merk je goed dat je kwaliteit koopt.

De zonnebril is niet goedkoop, maar met UV 400 lenzen zit je absoluut goed qua bescherming voor je ogen. Er wordt dan voldoende licht tegengehouden om veilig van de zon te kunnen genieten, ook bij zonnig weer op het water. Dat vind ik een prettig idee!

 

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe Ray-ban zonnebril en vind zo’n retro modelletje super tof. Deze ga ik veel dragen deze zomer!

De Ray-ban 2447 Havana kost €134,- en is te koop bij Sunglasses Shop.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? 

Liefs Liset

Dit artikel bevat een product die ter beschikking is gesteld door een merk of review.

Leave a Reply

Your email address will not be published.