Wintertip voor kids | ENFANT thermo boots in de lieve kleur rose

Home » Wintertip voor kids | ENFANT thermo boots in de lieve kleur rose

en-fant-thermo-boots-rose-review-1

Brrr….wat is het toch koud in de vroege ochtend! Als ìk al koude voeten heb, dan hebben mijn kids dat zeker als ze buiten spelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat ze lekker warm gekleeed naar buiten gaan en een paar fijne, gevoerde thermoboots horen daar absoluut bij. Nu zijn die dingen vaak ontzettend lelijk (wie bedenkt nou zoiets?), maar ik heb nu echt de allermooiste thermoboots gevonden die er maar zijn voor kinderen. Ontmoet de nieuwe ENFANT thermo boots van mijn dochter Jade in de keur Rose!

en-fant-thermo-boots-rose-review-2

ENFANT is een merk waar ik nog niet bekend mee was. Ik zag deze laarsjes voor het eerst op Instagram en ben toen verder gaan zoeken waar ik ze kon kopen. Nu zijn ze niet heel goed verkrijgbaar in fysieke winkels, maar er zijn veel kinderwebshops die ze aanbieden gelukkig.en-fant-thermo-boots-rose-review-3

Het fijne van deze laarsjes, en wat ze ook uniek maakt, is dat ze van stevig, mat rubber gemaakt zijn en van binnen gevoerd zijn met wol. Vaak zijn snowboots groot, dik en heel lomp, maar deze zien er gewoon uit als regenlaarsjes, maar dan met een lekkere voering. Daarnaast zien zien ze er gewoon ontzettend hip uit toch?!en-fant-thermo-boots-rose-review-4

En wat Jade er van vond? Die is er helemaal blij mee! Roze is natuurlijk altijd goed en ze vindt ze heerlijk zacht lopen. Wel moet je er rekening mee houden dat de laarsjes iets kleiner uitvallen. Door de voering vallen ze wat krapper en ik heb daardoor gekozen voor een maatje groter. Ik was bang dat ze anders de winter er niet mee door zou komen omdat ze er te snel uit zou groeien.

De ENFANT thermo boots zijn ook nog te koop in de kleuren donkerblauw, antracietgrijs en zwart. Ook leuk voor jongens dus! De prijs kan per webshop verschillen, maar de prijs ligt rond de €44,95 per paar. Wil je weten waar je de thermo boots kunt vinden? Deze webshops bieden de laarsjes aan: kidsdepartment.nl, wonderstore.nl, adorablekidzz.nl, charlys.nl.

Wat vind jij van deze EN*FANT thermo boots? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.