WIN! | Sacha schoenen naar keuze

Home » WIN! | Sacha schoenen naar keuze

Sacha winactie sept 2015

Oh, ik ben zo enthousiast! Ik heb namelijk een hele leuke winactie voor jullie. Een tijdje terug heb ik bij schoenenwinkel Sacha een paar hele leuke winterlaarsjes besteld en nu mag ik jullie blij maken met een gratis paar schoenen naar keuze!! Hoe tof is dat? Sacha heeft een uitgebreide collectie voor zowel dames als heren, dus iedereen kan meedoen met deze winactie. Klik gauw verder!

Bovenstaande laarsjes zijn momenteel mijn favoriete boots met dit herfstige weer. Wat een regen en wind moeten we de laatste dagen doorstaan. Daarom is het natuurlijk extra leuk om voor het aankomende seizoen een paar nieuwe schoenen te kunnen uitkiezen.

Sacha heeft een speciale winactiepagina voor mijn volgers aangemaakt en daar kun je je naam en e-maildres invullen. Iedere deelnemer krijgt ook nog eens een code om een paar schoenen met korting aan te  kunnen schaffen. Scheelt toch weer.

Klik hier om mee te doen aan de Sacha winactie

Daarnaast is het liken van mijn Facebookpagina verplicht (delen mag ook!). Laat even in een reactie weten welk paar schoenen jij zou kiezen, daar ben ik gewoon heel nieuwsgierig naar :). Natuurlijk mag je altijd je keuze aanpassen als je de gelukkige winnaar bent!

De winactie loopt twee weken en daarna zal de winnaar benaderd worden. Succes iedereen!

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.