What’s up? | I’m ‘ombre-ing’ my hair!

Home » What’s up? | I’m ‘ombre-ing’ my hair!

Beautydagboek ombre hair 5

Al meer dan een jaar geleden wilde ik mijn haar verven. Maar omdat je wel vaker hoort dat het niet slim is om tijdens de zwangerschap je haar te verven (het zou niet goed voor het kindje zijn), heb ik het uitgesteld tot daarna. Nu mijn zoontje (bijna) 8 maanden is, wordt het tijd om de daad bij het woord te voegen!


Beautydagboek ombre hair 2

Je zou haast denken dat de ombre-trend nu wel een keer over zou zijn, maar niets is minder waar. Regelmatig zie ik celebrity’s met een mooie ombre-coupe rondlopen en ik vind het nog steeds fantastisch staan! Het ligt er wel aan hoe het gedaan is. Het moet wat mij betreft echt geleidelijk op- en aflopen. Dus bovenop je kruin moet het echt donker zijn (in mijn geval van donkerbruin haar dan hè?), daarna een lichtbruine tot warmbruine tint en helemaal onderaan in de punten goudblond.

Beautydagboek ombre hair

Beautydagboek ombre hair 4

Mijn voorkeur gaat uit naar bovenstaande foto van de prachtige Rachel Bilson. Ze heeft net als ik van zichzelf donkerbruin haar en heeft een warme kleur huid. Ik denk dat ik deze manier van ombre het mooiste vind bij mezelf en ik ga dan ook volgende week mijn haar verven! Oeh..ik vind het zo spannend! Ik heb er heel veel zin in, maar ik vind het toch ook wel een beetje eng. Ik hoop dat het mooi gaat worden en ach..anders verf ik het gewoon weer bruin!

Heb jij ook meegedaan aan de ombre-trend? Vind jij ombre haar nog kunnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.