Spice up your outfit!

Home » Spice up your outfit!
Spice up your outfit!

supertrashorloge

Nu de temperaturen langzaam richting de 20 graden kruipen, kunnen we het officieel voorjaar noemen. Natuurlijk heb je al een paar leuke nieuwe kledingstukken aangeschaft om een mooie lente-outfit mee te maken. Je outfit is echter pas echt compleet met mooie accessoires, zoals een rosé goud horloge van Supertrash. In dit artikel kun je zien welke accessoires er dit voorjaar hip zijn.

Lang zag je alleen goud en zilver in sieraden. Sinds vorig jaar is ook roségoud een trendy materiaal. Het is een mix van goud en koper, waardoor het een mooie rozige kleur krijgt. Echt roségoud is behoorlijk prijzig, maar gelukkig zijn er ook mooie rip-offs, die net zo mooi zijn, maar een stuk minder kosten! Ga voor een subtiel rosegouden armbandje of pak het meteen groots aan met een horloge in deze kleur. Rosegoud staat ook mooi als je het draagt met andere materialen. Zo combineert het goed met zilver, maar ook met een paar kleinere kralenarmbandjes staat het leuk.

armcandy

Een arm vol met armcandy mag ook nog steeds. Combineer dus rustig al je leuke armbandjes met elkaar en voeg daar aan het einde van de zomer nog een paar festivalbandjes bij! Het staat lekker romantisch en hippieachtig. Je kunt complete sets kopen met allerlei verschillende armbandjes erin, maar het is misschien nog wel leuker om alle bandjes los van elkaar te kopen. Zo heb je een arm vol herinneringen. Neontinten, kleine kraaltjes, old-skool gehaakte armbandjes en studs zie je veel deze zomer. Als je het niet te bont wilt maken kun je ook kiezen om voor armbandjes in dezelfde tinten te kiezen. Alles roze bijvoorbeeld, of juist alleen maar naturel kleuren. Leef je uit!

Statement kettingen, zoals grote opvallende kettingen genoemd worden, maken je outfit in een keer bijzonder. Je ziet veel neontinten, maar ook pastelkleurtjes komen veel voor. Ga voor een lekker opvallend exemplaar en draag hem met een simpel wit t-shirt! Bij winkels als H&M en Forever 21 koop je mooie opvallende kettingen voor minder dan een tientje. De statement kettingen van deze zomer zijn lekker kort en vallen precies om je hals. Lange kettingen zie je minder terug. In je oren mag eigenlijk alles, maar een opvallende trend is de ear cuff. Dit zijn oorbellen die je om je oorschelp klemt en zo de hele rand van je oor versieren. Soms lopen er ook kettinkjes langs. Met in je ene oor een ear cuff en de ander een simpel knopje zie je er stoer en trendy uit!

Vlinderglazen

Een zonnebril is natuurlijk het ultieme zomeraccessoire. Deze  zomer zijn de zonnebrillen weer groot, groter, grootst! Glamoureuze brillen met een groot vlindermontuur zie je veel terug. Door de opwaartse hoeken van deze brillen zie je er automatisch lekker fris uit. Bovenstaand exemplaar, met grote zwarte vlinderglazen shop je met een Bijenkorf kortingscode. Een andere opvallende trend zijn de gekleurde spiegelglazen in blauw, oranje en groen. Het is misschien even wennen, maar staat wel lekker vrolijk. Daarnaast blijven de klassieke modellen, zoals de aviator van Rayban altijd hip.

Wat vind jij van deze trends? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.