Specsavers Soul Safari collectie | Mijn nieuwe brillen + look!

Home » Specsavers Soul Safari collectie | Mijn nieuwe brillen + look!

Heb jij dat ook? Dat je door alle drukte gewoon een moment voor jezelf vergeet? Ik ben daar compleet schuldig aan en heb op zijn tijd echt even me-time nodig. Specsavers lanceert de nieuwe Soul Safari collectie die je aanmoedigt om meer evenwicht in je leven te brengen. Een mooie bril die je kijk op de wereld verrijkt is daarop het antwoord, want deze monturen zijn geïnspireerd op natuurlijke tinten en patronen. Iets waar ik helemaal zen van word!


Rust in de chaos: Specsavers Soul Safari collectie

De Specsavers Soul Safari collectie bestaat uit warme, natuurlijke zandkleuren en kalmerende tinten en patronen in de monturen. Je hebt veel keuze, want je kunt kiezen uit onder andere kristalhelder babyroze, zwart en blauw/grijze schildpadprints. Goed passend bij een serene uitstraling, maar natuurlijk ook geschikt voor de meer creatievelingen onder ons!

Zelf koos ik voor twee monturen uit de Soul Safari collectie. Een rustig, zandkleurig montuur en een grijs, transparant exemplaar. Natuurlijk laat ik je zien hoe je ze draagt!

Specsavers Soul Safari ECO CLOUD montuur – €139,-

Eco Cloud montuur

Op bovenstaande foto’s draag ik het ECO CLOUD montuur. Ik vind dit een super trendy bril die goed inspeelt op de grote, ronde brillentrend. Hij is grijs van kleur, maar doordat hij transparant is, wordt hij niet te zwaar en te streng voor je gezicht.

Natuurlijk maak je hier een statement mee, maar wel op een vriendelijke manier. Ik vind hem echt heel tof! Ik combineer zo’n bril graag met zachte materialen, prachtige stoffen en lichte kleuren. Zo breng je het montuur in balans met de rest van je kleding.

Specsavers Soul Safari ECO SAND montuur – €139,-

Specsavers Soul Safari ECO SAND montuur

ECO SAND montuur

En dan komt hier mijn favoriete montuur van de twee! Het ECO SAND montuur is beige van kleur, transparant en heeft ook weer van die mooie, ronde en grote glazen. Precies hoe ik het graag zie! Heel fijn om te weten dat zulke leuke monturen gewoon te koop zijn voor een betaalbare prijs.

Dit montuur is misschien wel wat toegankelijker voor de meeste mensen; hij is nu eenmaal wat neutraler van kleur en past daarom vrijwel overal bij! Een mooie dag- of nachtmake-up komt hierbij ook helemaal tot zijn recht. Ik vind dat je met dit montuur echt wel uit mag pakken met make-up om contrast te geven met een doorzichtig montuur. Love!

     Verruim je blik met de Soul Safari collectie

Zoals altijd is Specsavers heel betaalbaar en zo ook deze Soul Safari collectie. De monturen zijn te koop vanaf €79,- tot €139,-. Dit is inclusief glazen en met een 2e bril gratis. Echt een fijne aanbieding! Ben je benieuwd naar alle monturen en prijzen? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie.

Wat vind jij van deze Specsavers Soul Safari brillencollectie? Wat is je favoriete montuur?

 

Liefs Liset

Deze brillen zijn ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.