Schoenenfabriek | Wat geef ik mijn vriend op zijn verjaardag?

Home » Schoenenfabriek | Wat geef ik mijn vriend op zijn verjaardag?

Schoenenfabriek

Cadeaus voor mannen kopen, blijft altijd een uitdaging. Natuurlijk is iedere man verschillend, maar zeg eerlijk, niet veel mannen hebben een duidelijke voorkeur voor wat ze precies willen hebben! Mijn vriend weet in ieder geval niet zo goed wat hij moet vragen voor zijn verjaardag, maar gelukkig weet ik het wel. Ik bestelde een paar schoenen bij Schoenenfabriek en heb nog een paar leuke dingen gekocht! Psst…niet doorvertellen hè?

Schoenenfabriek

Schoenenfabriek

Giorgio HE479111 Camaleonte Cognac – €199,95

Het grootste cadeau heb ik voor hem mogen uitzoeken bij de Schoenenfabriek. Vriendlief gaat voor zijn werk netjes gekleed en een paar mooie schoenen is dan wel een must. Je outfit moet gewoon compleet zijn! De schoenen die hij heeft uitgezocht zijn een paar van Giorgio. Een merk dat is ontstaan door een samenwerking tussen de Italiaanse Giorgio Cugnini en de Nederlandse Marcel Koppen. Het paar is van echt leer en handgemaakt in Italië. Het uiterlijk van Giorgio schoenen is Italiaans terwijl er rekening gehouden is met de Nederlandse draagcomfort.

Dat je hier echt met kwaliteit te maken hebt, merk je aan het feit dat de zool gemaakt is van rubber en met de Cucita Nero-methode aan de schoen is gestikt. Dit betekent dat de zool extra stevig is en bij normaal gebruik nooit loslaat en dat hij geheel waterdicht is!

Normaal gesproken zou ik deze pas op de verjaardag zelf geven, maar dit paar schoenen is zo mooi dat hij ze al graag wilde dragen. Vandaar dat ik deze al gegeven heb!

Schoenenfabriek

Nog meer gekocht!

Aangezien mijn mannetje woensdag jarig is, heb ik nog een paar dingetjes voor hem gekocht waarvan ik zeker weet dat hij het leuk gaat vinden. Nu hoop ik natuurlijk niet dat hij toevallig één dezer dagen mijn blog leest, maar ik heb nog een heel leuk kledingstuk voor hem gekocht, een handig gebruiksvoorwerp voor in de keuken en iets voor zijn draaitafels. Haha, lekker cryptisch hè? Ja, je weet maar nooit wie mee leest ;).

Hopelijk is hij woensdag blij verrast met zijn cadeaus!

Wat geef jij graag aan je vriend/man/partner? Weet jij altijd direct wat je gaat kopen?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.