Sans-online bloggersbattle | It ain’t over till it’s over!

Home » Sans-online bloggersbattle | It ain’t over till it’s over!

Sans-online bloggers battle strip 1

Okee, misschien zet ik mezelf wel een beetje voor gek. Maar ja, wat wil je. Ik ga me gewoon uit de naad werken voor €500,- shoptegoed bij Sans-online! Ik gooi mijn gêne overboord en ga de strijd aan met de bloggers van de Sans-online bloggersbattle!

Ik ga vandaag de battle aan met alle bloggers die ook meedoen aan de bloggersbattle van Sans-online. Wat je kunt winnen is echt te gek en daarom ga ik deze battle aan!

Sans-online strip met kleding

Wat ik ga doen met de prijs? Dat weet ik nu al! Ik heb al een mooie wishlist samengesteld met hele leuke items:

Sans-online bloggers battle collage i heart this stuff

Het t-shirt vind ik superleuk en het leren bikerjack kan natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. Een mooie, donkerblauwe broek met een gewaxte finish en hele toffe accessoires om het mee af te maken. Helemaal mijn smaak!

Sans-online bloggers battle collage i wanna win this outfit

Daarnaast zou ik ook voor wat lichtere kleurtjes gaan, want de lente komt eraan en dan heb ik gewoon zin in luchtige kleding. De tas vind ik echt te gek en ook het prachtige, crèmekleurige bloesje zou ik zo aantrekken als het wat warmer wordt. De spijkerbroek heeft een vintage wassing en past helemaal bij me. Ja, ik wordt hier vrolijk van!

Wil jij ook kans maken op deze vette prijs van maar liefst €500,- shoptegoed, dan daag ik jou uit om mee te doen! Schrijf vandaag nog een leuk artikel over de Sans-online bloggersbattle, link naar de homepage van Sans-online en maak een mooie collage. De complete voorwaarden kun je hier vinden. Veel succes!

Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.