Outfit | That 90’s vibe

Home » Outfit | That 90’s vibe

Sans-Online Beautydagboek Only jas 1

Yay, ik heb weer eens een outfit geschoten! Ik wilde natuurlijk het liefste een fotosessie buiten houden, maar je weet het, we wonen in Nederland en het weer was de afgelopen tijd nu niet echt denderend. En om snel tussen de buien door naar buiten te rennen met m’n zoontje van 2,5 jaar was geen doen. Een tijdje geleden ontving ik een prachtige, lange colbert (of tussenjas, I don’t know) en het kriebelde om daar een leuke outfit mee samen te stellen!

Sans-Online Beautydagboek Only jas 2

Laat ik eerst maar beginnen met wat ik onder de colbert droeg ;). De grijze top is qua kleur natuurlijk basic, maar ik vind de ribbeltjesstructuur en de lijnen in het shirt ontzettend leuk. Het maakt het net wat interessanter. En daarnaast is hij ook nog eens lekker warm.

Sans-Online Beautydagboek Only jas 6

Deze crèmekleurige jas met een suède finish had ik al een tijdje op het oog. Ik zag hem voor het eerst bij een verkoopster die hem zelf droeg ik de winkel. Weliswaar in een andere kleur, maar ze droeg hem zo ontzettend leuk als jasje voor binnen. Dus niet naar buiten, maar gewoon als een lange colbert. Super stond het!

Helaas was hij daar in mijn maat uitverkocht en vergat ik hem een beetje. Totdat ik hem tegenkwam bij Sans-Online en ik hem maar al te graag in mijn mandje kieperde. Ze hebben daar momenteel een heleboel leuke winterjassen te koop, maar er zitten gelukkig ook nog wat dunnere jasjes tussen zodat je die net zoals deze jas ook binnen kunt dragen.

Sans-Online Beautydagboek Only jas 3

Mijn outfit is nooit compleet als ik geen accessoires gebruik. Ik draag graag goudkleurige sieraden omdat die het beste bij mijn huidstint passen. Het tasje is van zwart leer en heb ik nu al een paar jaar. Het blijft een favoriet omdat hij zo lekker klein is en voldoende is voor een paar pasjes, kleingeld en mijn telefoon.

Een grote favoriet is momenteel mijn Daniel Wellington horloge, maar dat heb je vast al gemerkt. Ik combineer hem graag met een tortoise/goudkleurige armband van Michael Kors.

Sans-Online Beautydagboek Only jas 10

Outfit details: 

Grijze top | Zara ♥ Ripped jeans | H&M ♥ Lange jas | Only

Zwarte laarsjes | Sacha ♥ Tas | Michael Kors ♥ Horloge | Daniel Wellington

♥ Armband | Michael Kors ♥ Ring | Lucardi

De ripped jeans maken het net allemaal wat stoerder en minder netjes, daar hou ik van! Een paar fijne laarsjes eronder en ik kan zo de deur uit. Ik draag de jas op deze foto trouwens los, maar hij heeft ook een riempje waardoor je hem meer als trenchcoat – bijvoorbeeld in de zomer – kunt dragen. Voor binnen vind ik hem leuker om hem aan de achterkant strak te knopen, waardoor de jas net wat meer openvalt en wat nonchalanter oogt.

Zou jij een lange jas/colbert ook binnen dragen? 

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.