Outfit of the Day | Do you wanna have dinner with me?

Home » Outfit of the Day | Do you wanna have dinner with me?

Outfit of the day going out Beautydagboek 6

Lekker uit eten, daar had ik wel weer eens zin in! Daarom besloten Martijn en ik gisteren lekker te ontspannen en even buiten de deur te eten. Nu ik dit schrijf ben ik net thuis van ons avondje en man wat zit mijn buik vol! We zijn naar Groningen gereden en hebben daar heerlijk gegeten bij het Newscafé. Ze draaien daar altijd relaxte muziek en de sfeer is gewoon leuk. Tijd om me aan te kleden en een leuk make-upje op te doen! Ik laat je zien wat ik droeg.

Outfit of the day going out Beautydagboek 5

Outfit of the day going out Beautydagboek 2

Als ik uit eten ga, wil ik er meestal wel een beetje gekleed heen gaan. Het hoeft echt niet te stijfjes, dus ik koos voor een spijkerbroek, maar wel met een leuk jasje erop. Natuurlijk deed ik mijn nieuwe boots aan die ik je vorige week liet zien. Ik vind ze zo tof en ze lopen vrij goed voor zulke hoge hakken!

Laarzen – Van Haren

Witte blazer – H&M

Jeans – H&M

Zwarte top – Zara

Outfit of the day going out Beautydagboek 3

Qua accessoires koos ik voor mijn goudkleurige horloge, die ik eigenlijk iedere dag draag. Dus zo bijzonder is dat niet, haha. Zowel de gouden als zilveren ring is van Lucardi. Deze ringen zijn erg bijzonder voor me, omdat ze voor verschillende fases in mijn leven staan. De gouden ring met blauwe saffier heb ik gekocht toen mijn dochter Jade geboren werd en de zilveren ring is mijn relatiering die ik samen met Martijn heb. Ik vind ze heel fijn om te dragen, zeker met leuke of bijzondere gelegenheden! De gouden ring die ik na de geboorte van mijn zoontje Winne kocht, ben ik vergeten op de foto te zetten, maar die droeg ik natuurlijk ook.

Outfit of the day going out Beautydagboek 7

Outfit of the day going out Beautydagboek 8

Gisteren droeg ik overdag natuurlijk al make-up, maar die veranderde ik zo in een avondmake-up. Ik voegde wat bruine oogschaduw toe aan de al roze ooglook die ik had en zette met zwart oogpotlood mijn onderste oogleden wat meer aan. Een extra laagje mascara en mijn ogen waren klaar! Ik werkte mijn foundation nog een beetje bij, zwiepte nog wat bronzer over mijn wangetjes en zette de highlighter opnieuw aan. En als laatste deed ik mijn geliefde berrykleurige Bobbi Brown lipstick op. Good to go!
Outfit of the day going out Beautydagboek 9

Outfit of the day going out Beautydagboek 4

En ja, er moet natuurlijk wel even een gekke, vrolijke foto bij! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit en make-up vinden.

Wat draag jij graag als je naar een relaxt etentje gaat?

Ondertekening Liset handgeschreven

Leave a Reply

Your email address will not be published.