Outfit of the Day | Blog your heart out

Home » Outfit of the Day | Blog your heart out

IMG_7585 2

Ja, vandaag weer een Outfit of the Day! Ik droeg deze outfit op een zondag toen we thuis vrienden op bezoek kregen. Het was toen nog niet zo heel koud, dus wat mij betreft kon ik nog best wel een t-shirtje aan. De verwarming omhoog en dragen maar, haha! Benieuwd naar wat ik droeg?

PicMonkey Collage

Dit denimgilet ben je al eerder tegenkomen in een outfitpost, maar hij is dan ook zo leuk! Ik hield mijn outfit vrij simpel en deed kleine details het werk doen. De zwarte broek zit tussen een heup- en een taillebroek in. Hij zit vrij hoog en ik vind het daarom des te leuker om je t-shirt in je broek te stoppen.

IMG_7609

In de herfst en winter vind dieprode nagellak erg mooi en dit lakje van Chanel vond ik weer terug tussen mijn spulletjes. Ik ben hem maar gauw weer gaan dragen dus :). Het horloge wordt ook vaste prik, maar een goudkleurig horloge kan gewoon overal bij en ik ben er na 2,5 jaar nog steeds heel erg blij mee!

Blogger t-shirt

Haha, en dan is dit natuurlijk een ultiem bloggers t-shirt. Deze zat in de goodiebag van Grazia toen ik naar de Beautybloggers Masterclass ging en ik vind hem erg tof.

IMG_7613

En als laatste droeg ik mijn nieuwe leren laarsjes, waar ik echt superblij mee ben. Ze lopen heerlijk en staan erg leuk bij een een hele donkere broek of juist een hele lichte.

Denimgilet – Mango

Blogger T-shirt – Goodiebag Grazia

Zwarte broek – H&M

Leren laarsjes – Vagabond

Horloge – Michael Kors

Dieprode nagellak – Chanel Malice

Ringen – H&M, Lucardi

Wat vind jij van mijn outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.