Outfit of the day | A hint of mint

Home » Outfit of the day | A hint of mint

Miss Etam outfit of the day 3

Afgelopen woensdag was het dan zover. Mijn kleine meisje werd 3 jaar! Het was een heerlijke dag met veel zon en natuurlijk cadeautjes en verwennerij. Als er een verjaardag is, vind ik het altijd leuk om me mooi aan te kleden en mijn best ervoor te doen. Dat maakt het gewoon extra feestelijk. Het was een hete dag, maar ook dan kun je je leuk kleden vind ik. Ik koos daarom voor een maxi rok die je classy kunt dragen, maar wel lekker luchtig is voor tropische dagen. En ik combineerde hem ook nog met een ander kledingstuk!

Miss Etam outfit of the day 1

Miss Etam outfit of the day 5 Miss Etam outfit of the day 6

De mintgroene maxi rok heb ik net nieuw en ben er helemaal gek op! De kleur is zo lekker vrolijk en is perfect voor dit seizoen. Mint is hot! Ik bestelde deze rok bij Miss Etam en hoewel ik daar nog nooit iets besteld had, was ik verbaasd over de hoeveelheid leuke kleding die ze verkopen. Niet alles is mijn smaak, maar er zit toffe kleding bij! De rok is in meerdere kleuren te koop en kost €19,99. Echt een goede prijs. De rok valt ook lekker soepel, omdat hij mede van viscose gemaakt is. Samen met een zwarte top vind ik hem goed in balans. Zo wordt het niet een kleurexplosie en blijft het classy.

De gevlochten gladiator wedges die ik draag, zijn cognackleurig en maken me net even wat groter. Heerlijk vind ik dat! En een paar leuke accessoires konden natuurlijk niet ontbreken in mijn outfit. Dat maakt het net wat meer bohémien.

Maxi rok – Miss Etam

Zwarte top – Primark

Gladiator wedges – EDC by Esprit

Armbandjes – Primark

Gouden ring – Primark

Zilveren ring – Lucardi

Horloge – Kruidvat

Miss Etam outfit of the day 11

Miss Etam outfit of the day 7

Miss Etam outfit of the day jeans jasje 9

Omdat het ’s avonds wat kouder kan worden, vind ik het altijd prettig om toch een jasje mee te nemen als ik weg ga. We vierden de verjaardag van Jade bij mijn ouders omdat wij helaas geen tuin hebben. En met mooi weer, wil je toch lekker naar buiten. Dus tas mee, jas mee en gaan! Ook dit spijker jeans jasje bestelde ik bij Miss Etam. Ik ben er zo blij mee! Denim vind ik nog steeds een leuke trend en gegoten in een bikerjackmodel vind ik hem heel erg gaaf.

Het jasje valt wel iets groot bij mij, want de kleinste maat die ik kon bestellen was een 36. Ik ben maar een petite lady en heb meestal maat 34 van boven. Voor de foto heb ik hem wat ingenomen om te kunnen laten zien hoe hij bij je valt als je de juiste maat hebt. Omdat ik hem zo leuk vind, laat ik hem bij de kleermaker vermaken om hem passend te krijgen. Vrouwen die smal gebouwd zijn kunnen denk ik niet hun maat vinden bij Miss Etam omdat het vanaf maat 36 loopt, maar kleine vrouwen wel. Daar is een speciale ‘korte’ collectie voor. En trouwens ook voor lange vrouwen! Verder vind ik het jasje super en is het even wachten totdat hij vermaakt is.

Spijker jeans jasje – Van €54,99 naar €29,99

Miss Etam outfit of the day jeans jasje 10 Miss Etam outfit of the day jeans jasje 12

Verder was het een hele geslaagde dag. Jade fietste erop los met haar nieuwe, roze bolide en had zelfs al een kleine botsing met haar kleine speelhuisje. Oeps! We hebben natuurlijk lekker gegeten, foto’s gekiekt en ze heeft wat afgelachen met haar kleine broer. Ik vond het erg gezellig!

Wat vind jij van maxi rokken? Draag je ze veel? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.