Outfit | Feather Festival

Home » Outfit | Feather Festival

Loavies festival outfit 11

Gisteren was het tijd om weer even een outfitje te schieten. In mijn shoplog van afgelopen week zag je al mijn nieuwe kleding van Loavies. Nu kon ik ze lekker dragen! Het zonnetje scheen dan niet zo fel en af en toe was er een bui die voorbij kwam, maar dat weerhield mij er niet van om een shorts te dragen. Ik moet zeggen dat ik zo’n ‘frisse’ dag wel kon waarderen. De wind in je haren, lekker afkoelen en alsnog een lekkere temperatuur. Die zonnige dagen komen wel weer! Ik ging even de stad in om wat dingetjes te halen die ik nodig had en dat was leuk!

Loavies festival outfit 10

Loavies festival outfit 12

Gisteren ben ik dus de stad even in geweest, ze hebben hier sinds kort een Big Bazar en daar moest ik als beautyliefhebeer natuurlijk even een kijkje nemen. Er waren wel wat OPI nagellakjes, maar niet echt hele mooie. Ik was op pad met met mijn vriend en kids en Jade wilde graag zelf ijsjes maken. Pff..ijsvormpjes zoeken is nog best een klus blijkt! Nergens te vinden en uiteindelijk kwamen we uit bij de Marskramer. Yay, missie geslaagd!

De poncho die ik draag vind ik zo fijn! Hij is lekker warm, maar ook luchtig doordat hij zo wijd valt. Perfect voor rainy days en doe zijn naam eer aan. Deze ‘festival poncho’ is denk ik erg geschikt voor het wisselvallige weer op festivals.

Loavies festival outfit 7

Loavies festival outfit 2

Verder droeg ik een losvallend, wit bloesje met kanten mouwtjes. Ik hou van simpele kleding, maar wel met mooie details. Dit bloesje kun je dus wat meer grungy dragen maar je zou hem ook bij een nette pantalon kunnen dragen als je naar je werkt gaat of een meeting hebt. De ketting met veertjes heb ik eigenlijk al heel lang, maar ik heb hem in werkelijkheid nog nooit gedragen! Oeps! Het werd tijd om hem in te wijden en ik snap niet waarom ik hem niet eerder om heb gedaan. Hij past precies bij zo’n zomerse outfit.

Loavies festival outfit 1

Loavies festival outfit 5 Loavies festival outfit 3

De afgelopen weken kun je me uittekenen in shorts. Zo heerlijk vind ik ze met dit lekkere weer. En ze zijn zo makkelijk te combineren, superfijn! Om wat meer details toe te voegen, droeg ik mijn horloge die een beetje op de bekende Daniel Wellington horloges lijkt. Ooit wil ik de echte hebben, maar tot die tijd doe ik het maar met eentje van Kruidvat, haha.

Loavies festival outfit 8

Verder heb ik in de middag nog wat video’s opgenomen, het is echt heel leuk om te doen. Het kost wat meer tijd dan bloggen, maar ik kan niet meer zonder! Er komen dus nog een paar video’s aan zoals een shoplog, een unboxing en een Get ready with me. Vandaag gaan we met het gezin (klinkt zo lekker burgerlijk) naar Bombi, dat is zo’n indoor speelparadijs voor kinderen en ik weet nu al dat dat heel leuk gaat worden. Jade en Winne hebben daar zo’n lol, daar wordt je helemaal gelukkg van als moeder :).

Fijne zondag!

Witte blouse – Loavies

Shorts – Loavies

Poncho – Loavies

Horloge – Kruidvat

Kralenarmbandjes – Kruidvat

Goudkleurige armband – Nikkie Plessen

Veertjesketting – H&M

Gladiator sandalen – Van Haren

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.