Outfit of The Day | Chillin’ all day

Home » Outfit of The Day | Chillin’ all day
Outfit of The Day | Chillin’ all day

IMG_5205-001

Toen ik twee weken terug mijn allereerste Outfit of The Day liet zien, werd er zo enthousiast gereageerd, dat ik vandaag weer een Outfit of The Day voor je heb. Ik ben gisteren niet echt de deur uitgegaan, maar heb een beetje foto’s voor Beautydagboek gemaakt en ze lekker zitten te bewerken. Heerlijk! Een heel gewoon chill outfitje dus. Kijk mee naar wat ik droeg!

IMG_5148

Als ik thuis ben, vind ik het fijn om me lekker chill te kleden. Comfy en draagbaar moet het dan zijn. Momenteel werkt het weer niet erg mee, dus een warm vest was helemaal niet zo verkeerd om te dragen.

IMG_5162

IMG_5139

IMG_5203

MIjn make-up was simpel, maar wel fris. Ik maakte een bruine ooglook met peachy wangetjes en koraalroze lippen (MAC Cut a Caper).

IMG_5174

Heel toepasselijk: een ketting met een cameraatje! Ik was foto’s aan het schieten en dit kleine schatje stond me bij. Ook droeg ik mijn favoriete horloge (Michael Kors) en twee gevlochten kralenarmbandjes.

IMG_5187

Om het af te maken droeg ik mijn pistol boots met stufs. Ze geven me lengte (ik ben maar 1.63m), maar zitten toch heel lekker. Ideaal!

Gebreid vest – ZARA

T-shirt – ZARA

Broek – H&M

Pistol boots – Van Haren

Ketting fotocamera – Maison Scotch

Mintgroen armbandje – H&M

Koraalrood armbandje – Primark

Horloge – Michael Kors

Wat vind jij van mijn outfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.