Nooit meer koud met deze leuke nachtmode van LASCANA!

Home » Nooit meer koud met deze leuke nachtmode van LASCANA!

LASCANA is één van mijn favoriete webshops als het gaat om nachtmode. Ik zie daar altijd zulke leuke pyjama’s, pantoffels en badjassen! Vooral in de winter is het heerlijk om daar rond te snuffelen voor cosy items die je in de avond en nacht warm houden. Ik geef je inspiratie met de leukste stuks die ik tegen kwam zodat je ook nog eens als een beauty de winter doorkomt!

Mauves & Pinks

Bovenstaande items zijn natuurlijk helemaal in de sfeer van mauve en roze kleuren. Ik hou daar van! Het ziet er warm uit en ook nog eens lekker vrouwelijk. Het gestreepte nachthemd vind ik echt geweldig. Hij is heerlijk warm door de lange mouwen, maar ook luchtig doordat je benen niet bedekt zijn. Geen zweterige nachten dus. De satijnen shortama lijkt misschien een beetje koud, maar als jij een goed, dik winterdekbed hebt, kun je ook nog eens sexy voor de dag (ehm..avond) komen!

♥ 1. Satijnen shortama – €34,99 ♥ 2. Arizona pyjama – €34,99 ♥ 3. Marie Claire badjas – €36,99 ♥ 4. Buffalo pantoffels – €15,- ♥ 5. Nuance beugel-bh – €29,99 ♥ 6. Schiesser nachthemd – €54,99.

Winter wonderland

Hou je niet zo van warme kleuren, dan zijn deze items echt wat voor jou! Blauwe en grijze kleuren staan bijna iedereen en geeft je een sophisticated look. De grijze pyjama met blauwe stippenbroek is helemaal mijn ding. Mooie, rustige kleuren, maar wel leuk door de toffe stippendetails. Doe je er een warme badjas overheen (yay, met sterretjes!) en trek je er een paar warme, gebreide sloffen onderaan, dan ben je verzekerd van een warme avond!

♥ 1. Nuance beugel-bh – €29,99 ♥ 2. Vivance dreams ochtendjas – €42,99 ♥ 3. LASCANA negligé – €31,99 ♥ 4. LASCANA pyjama – €47,99 ♥ 5. Arizona sloffen – €26,99. ♥ 6. LASCANA pyjama – €47,99.

Warme winteravonden

Met deze setjes van LASCANA kun je niet anders dan lekker warm de avond doorkomen! Ik zou alles wel willen hebben en ik weet zeker dat ik hier iets van ga bestellen, haha. Een goede pyjama kan ik zeker nog gebruiken deze winter.

Nu ben ik wel heel benieuwd wat jij het leukste item vindt van bovenstaande artikelen? Ben jij al bekend met LASCANA?

 

Liefs Liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.