New: The Carrie Diaries

Home » New: The Carrie Diaries
New: The Carrie Diaries

THE CARRIE DIARIESCarrie Bradshaw, wie kent haar niet? In de afgelopen 15 jaar is ze uitgegroeid tot een ongekend stijlicoon voor menig vrouw. Sarah Jessica Parker, die van 1998 tot en met 2004 de rol van Carrie speelde in de serie Sex and the City, is hierdoor in een klap beroemd geworden.

Hoewel de serie al een behoorlijke tijd is gestopt, blijft hij immens populair. Niet voor niets zijn er na zes seizoenen nog twee films uitgebracht. En dan komen ze nu eindelijk met een highschool serie over Carrie Bradshaw, haar vriendinnen en het toen al spelende liefdesleven! Kijk gauw mee naar de foto’s en trailer!

THE CARRIE DIARIES

Toen ik kort geleden hoorde dat de nieuwe serie The Carrie Diaries zou starten – weliswaar in Amerika – kon mijn nieuwsgierigheid niet uitblijven. Ik ben direct gaan zoeken op het internet en kwam erachter dat er nu welgeteld twee afleveringen uitgezonden zijn. Dat wordt deze week dus even lekker een ontspannen momentje zoeken om heerlijk te genieten van deze serie. Yes, ik heb hem dus nog niet gezien, maar daar gaat verandering in komen!

PilotMaar waar gaat deze serie over? Het speelt zich af in 1984, in de tijd dat Carrie nog geen fashion icoon was,  voordat haar column in New York een succes werd en voordat ze Mr. Big ontmoette. Ze is dan een onschuldige 16-jarige meid, die in het Amerikaanse Connecticut woont. Helaas moet ze al vroeg haar moeder missen omdat deze overlijdt en groeit ze op met haar vader Tom en haar rebelse zusje Dorrit.

Read Before UseGelukkig heeft ze een paar vrienden die haar steun en toeverlaat zijn; de lieve en nerdy ‘Mouse’, de sarcastische Maggie met iets te veel zelfvertrouwen en de gevoelige Walt. Ze maken haar leven draagbaar, maar het dagelijkse leven in Connecticut is haar te saai om haar af te kunnen leiden van haar problemen. Zodra ze de kans krijgt om stage te gaan lopen bij een advocatenkantoor in Manhattan, grijpt ze die onmiddellijk aan.

PilotDe energie die New York City haar geeft, blijkt precies te zijn wat Carrie nodig heeft. Ze kijkt haar ogen uit met alle glitter & glamour om haar heen. Als ze de style editor van het fashion magazine ‘Interview’ ontmoet, raakt ze geïnspireerd door de avant-gardische leefstijl, kunst & cultuur en de markante personen die zich om haar heen verzamelen.

Pilot

Je begrijpt het al, dit is de jonge Carrie die zich ontwikkelt tot de vrouw die ze later zal zijn in Sex and the City. Het gaat gepaard met tienerproblemen, complexe liefdes en het middelbare schoolleven.

Lie With MeOmdat ik alle zes seizoenen van Sex and the City heb gezien, wil ik ook heel graag deze serie een kans geven. Ik ben benieuwd of het aan mijn verwachtingen kan voldoen!

Mocht je de serie nog niet hebben gezien, hier kun je de trailer bekijken:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wtRWfQHsFtY]

————————————————————————————————————————————————–

Heb jij al een aflevering gezien van ‘The Carrie Diaries’? Lijkt het je een leuke serie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.