New in | Sacha Black Biker Booties

Home » New in | Sacha Black Biker Booties

Sacha biker booties zwart review 6

Als ik het weer van de afgelopen dagen mag geloven, dan is het volgens mij toch echt herfst. Geen zomer, maar dikke regenbuien en fietstochtjes met verlopen mascara. Het is een grote, natte boel. En ergens vind ik dat stiekem ook wel weer heel gezellig, want kom maar door met die warme chocolademelk! Of met een paar lekker warme winterlaarsjes. Mijn All Stars kunnen de kast in, hier komen mijn nieuwste booties aan!

Sacha biker booties zwart review 8

Sacha biker booties zwart review 2

Ik koos voor een paar mooie zwarte enkellaarsjes omdat deze eigenlijk overal bij staan. Mijn kledingstijl is in de basis vrij basic, maar met een edgy touch. Zo hou ik van mooie stoffen of leuke details in kleding. Ik hou van aparte, bijzondere sieraden, een leuke haarkleur of kapsel, maar ik draag mijn stijl ook graag uit via schoenen. Zo geef je je kleding echt een boost en wordt het toch leuk om naar te kijken.

Wat ik vooral zo tof aan deze laarsjes vind, is dat ze van echt leer zijn en dat komt ontzettend goed uit in de winter. Geen verkleumde voeten meer, maar waterdichte schoenen, die ook nog eens ademend zijn voor je huid. De ritsjes in combinatie met de gespjes, maken het extra stoer. Het liefste zou ik ze dragen met een ripped jeans, een basic grijs shirtje en een lang, dik, gebreid vest. Maar je kunt hem ook gerust dragen met een leuk jurkje en een dikke panty. Ik kan niet wachten om hier leuke outfitcombinaties mee te maken!

Sacha biker booties zwart review 9

De gespjes zitten trouwens niet vast aan de schoen zelf, maar kun je in zijn geheel met klittenband vastmaken. Dus geen langzaam gedoe met het hannesen van riempjes. Superhandig! Binnenkort zal ik een outfit met jullie delen hoe ik deze beauty’s combineer!

De enkellaarsjes zijn te koop voor €119,99 bij Sacha en in hun online shop.

Kijk jij ook alweer uit naar de najaarscollectie met dit gure weer?

handwritten-liefs-liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.