New in | Pastel green I love you…

Home » New in | Pastel green I love you…

Zara mint green shoulder bag 5

Mintgroen is een kleur die mij altijd vrolijk maakt. Het doet me denken aan de lente en het is momenteel een echte trend. Tel daar bij op dat ik een tassenliefhebber ben en dan heb je mijn zwakke punt te pakken. Ik viel namelijk als een blok voor dit leuke, echt leren tasje in een hele frisse kleur en ik laat hem aan je zien!

Zara mint green shoulder bag 1 Zara mint green shoulder bag 2

Het mintgroene tasje komt van de Zara en is gemaakt van heel soepel leer. Ik vermoed dat het kalfsleer is omdat het zo ontzettend zacht is. Zo lekker voelt dat! Het hengsel is ook gemaakt van leer met kleine schakeltjes erop. Dat maakt hem net wat steviger en slijtvaster. En het staat zo chic! Ik heb nog nooit eerder een tas gekocht bij de Zara, maar omdat het sale was, kon ik hem niet weerstaan. De tas kostte oorspronkelijk €29,95 (wat nog niet duur is voor echt leer), maar hij was nu goed afgeprijsd naar €16,95. Wat een koopje! Dit is echt een tas die ik in de zomer veel zal dragen als ik bijvoorbeeld naar een evenement ga of lekker wil shoppen. Zoveel hoef je dan gelukkig niet met je mee te nemen. Mijn portemonnee en telefoon passen er precies in en dan is er nog wat ruimte over om er nog wat male-upspulletjes bij te gooien. De perfecte maat!

Zara mint green shoulder bag 6 Zara mint green shoulder bag 3 Zara mint green shoulder bag 4

Ik ben echt gigantisch blij met mijn nieuwe tasje. Ik vind hem helemaal leuk voor de lente en zomer en vind hem heel erg leuk staan in combinatie met een stoere outfit. Het mintgroene kleurtje is echt mijn ding, dus ik ben bang dat dit mijn favoriete zomertasje gaat worden, haha. En hoe tof is het om een echt leren tasje voor deze prijs te scoren? Yay!

Ik bestelde dit tasje in de webshpo van Zara, maar ik zag dat hij daar niet meer te koop is. Wie weet vind je hem nog in een Zara filiaal.

Wat is jouw favoriete kleur tas voor in het voorjaar? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.