New in | Michael Kors Crossbody Bedford tas

Home » New in | Michael Kors Crossbody Bedford tas

Michael Kors Crossbody bedford tas review 1

Lipsticks en tassen. Het zijn mijn grote zwaktes in het leven. Ik kan namelijk zo ontzettend blij en enthousiast worden van een prachtige tas. En dan niet zomaar eentje – nee – het moet echt een tas zijn waar ik al tijden naar uitkijk, die van leer is en jaren mee kan gaan. Een klassiek gevalletje dus! Ik heb dan ook geen tientallen tassen meer, maar alleen maar echte eyecatchers waar ik nog iedere dag blij van word. En laat ik nu net weer een prachtig pareltje aan mijn collectie toe kunnen voegen!

Michael Kors Crossbody bedford tas review 2

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat ik een groot fan ben van Michael Kors. Nou ja, niet van the man himself natuurlijk, maar je weet wat ik bedoel ;). Ik draag dit merk graag en heb inmiddels wat Michael Kors tassen en accessoires die ik dagelijks in gebruik heb. Ik ben gewoon dol op zijn ontwerpen!

Het model waar ik voor gekozen heb, is de Crossbody Bedford in de kleur Dark Khaki. Hij is ook nog te krijgen in de kleur Luggage (cognac), maar deze kleur vond ik net iets te donker voor mezelf. Ik ging voor een frisse tint!

Michael Kors Crossbody bedford tas review 7

Michael Kors Crossbody bedford tas review 4

Waarom deze tas nu echt bij mij past, is omdat hij zo handzaam is. Het is een formaatje dat lekker makkelijk is als je wilt shoppen, naar een afspraak moet of als ik de kinderen naar school breng en ik mijn belangrijkste dingen bij me wil dragen. Zo past er best wel veel in, maar blijft het compact. Een portemonnee past er prima in, je telefoon, huis- en autosleutels en natuurlijk wat van die vrouwendingen zoals, crèmes, lipsticks, zakdoekjes, een spiegeltje en noem maar op!

En toch, hij blijft classy! Daarnaast is het schouderhengsel verstelbaar en dus ideaal voor kleine mensen zoals ik ;).

Michael Kors Crossbody bedford tas review 5

Zelfs aan de achterkant heb je nog een insteekvakje waar je bijvoorbeeld bonnetjes in kunt opbergen.

Michael Kors Crossbody bedford tas review 3

And last, but not least: ik ben dol op de kleur Dark Khaki! Zeker in combinatie met de gouden letters en ketting is het een frisse, maar toch warme tas die goed bij de kleuren van mijn kleding past.

Je kunt wel raden dat ik superblij ben met mijn nieuwe tas van Duifhuizen tassen en koffers. Hij is te koop voor €194,95, maar is gemaakt van echt leer en kan jaren mee. Het is een kwalitatief goed merk en de webshop is erg overzichtelijk. Super!

Wat vind jij van de tassen van Michael Kors? 

handwritten-liefs-liset

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.