New in | Loavies bestelling

Home » New in | Loavies bestelling

Loavies small boy bag blue eyecatcher cover

Ken je Loavies al? Vast wel! Een tijdje terug kwam ik op hun webshop terecht en werd helemaal blij van alle items die ze aanbieden. Kleding, tassen en schoenen komen voorbij, maar vooral de accessoires vind ik erg leuk en zijn helemaal mijn smaak. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn bestelling plaatste en mijn pakketje ontving!

Loavies small boy bag blue eyecatcher 1

Ik bestelde twee items. Een blauwe statementketting en een classy tas die ook wel bekend staat als een goede dupe van de Chanel boy bag. Online bestellen kan soms wat tegenvallen als je uiteindelijk de producten in handen hebt, maar dat is hier gelukkig niet het geval! De foto’s op de webshop zijn eigenlijk identiek aan hoe het er in het echt uitziet. Top!

Loavies blue eyecatcher necklace 1 Loavies blue eyecatcher necklace 3

Deze blauwe ketting met mintgroene accenten en gouden studs maken mij erg vrolijk. Ik heb een enorme zwak voor pastelkleuren en ja, dan is dit wel een hele leuke toevoeging aan mijn nu nog vrij donkere statementketting collectie!

Loavies blue eyecacther necklace

I’m in love!

Loavies small boy bag black 3 Loavies small boy bag black 1

Ook bestelde ik een prachtige, zwarte tas met gouden accenten. Vooral het gestikte ruitjespatroon doet classy aan en het formaat is perfect! Deze handtas is ideaal als ik ergens naar toe ga waar ik alleen mijn portemonnee, telefoon en wat make-up nodig heb. De tas ruikt nu nog een beetje nieuw, maar ik ga er vanuit dat de geur er na verloop van tijd wel af gaat. Verder voelt hij lekker stevig aan en kan hij wel tegen een stootje.

Loavies small boy bag black hengsel

Small boy bag black loavies collages

Als je de flap open doet, vind je een extra ritssluiting. Zo handig! Ik vind het altijd erg vervelend als er bij een tas geen ritssluiting te vinden is. Ik heb dan het gevoel dat mijn portemonnee of telefoon eruit kan vallen, het zal vast niet gebeuren, maar toch! Een dikke pluspunt :).

Loavies small boy bag black 4

Loavies small boy bag blue eyecatcher bedankt

Jaaahh! Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten. De ketting is zo vrolijk voor de zomer en zal ik denk ik het meeste dragen bij een effen top. Het liefst natuurlijk een cropped top! De tas vind ik chic en fashionable en is heel handig als ik niet al mijn onnodige troep hoef mee te nemen. Ik gooi er gewoon lekker een paar items in en gaan! Loavies is een erg leuke webshop met een snel wisselende collectie, waardoor ik regelmatig wil checken of er alweer wat nieuws op staat. Ook hebben ze een fijne service; bestel je op werkdagen voor 22:00u dan heb je je bestelling al de volgende dag in huis. Zelfs in België! En het leuke is dat ik ook nog een kaartje ontving met een 10% kortingscode voor mijn volgende bestelling. Yay!

De Small boy bag black kost €29,95 en de Blue eye-catcher ketting is te koop voor €19,95 bij Loavies.

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.