New in | Black leather boots

Home » New in | Black leather boots

Esprit black leather boots cover

Eindelijk heb ik ze gevonden! Mijn eigen zwarte, leren enkellaarsjes met een stevige, dikke hak. Het is misschien weer even wennen, maar de 90’s zijn terug. Ik vind ze stoer en edgy. Precies waar ik naar op zoek was. En ik kocht ze ook nog in de sale, yay!

IMG_0027

IMG_0016

IMG_0025

Vooral de hakken zijn weer eens wat anders. Ik vind ze super, echt wat ik graag wilde hebben. De bandjes die om de enkel heen zit, maakt het wat mij betreft helemaal af. Zo worden ze niet te truttig maar geeft het juist een edgy feeling. Je zou misschien kunnen denken dat ze van echt leer zijn, want zo zien ze er zeker uit! Toch is het nepleer, niet gedacht hè? Ze lopen trouwens heerlijk, mede doordat er zo’n dikke blokhak onder zit heb je haast niet het gevoel dat je op hakken loopt. Het biedt toch een beetje stevigheid, heel fijn!

IMG_0035

IMG_0018

Ik kocht deze leuke laarsjes in de webshop van Esprit. Nooit gedacht dat ik er dit soort modellen schoenen zou kunnen kopen, maar dus wel! En de prijs viel ook nog reuze mee. Ik had dit soort boots voor heel veel geld te koop zien staan, soms wel tot ver boven de 100 euro. Dat was me toch echt even wat te duur, dat ga ik er echt niet voor uitgeven! Gelukkig kocht ik ze voor €44,95. Haha, een goede deal toch? Ik kan niet wachten om er een leuke outfit mee te maken. Ik denk dat ik hem zou combineren met een strakke jeans en een wijdvallende trui of top. Een simpele armband erbij en ready to go. Niet teveel poespas, maar laat de mooie items zijn werk doen. Ja, ik ben echt superblij!

Wat vind jij van dit soort model zwarte enkellaarsjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published.