New in | Furla Metropolis Crossbody bag

Home » New in | Furla Metropolis Crossbody bag

Furla Metropolis Crossbody bag petrol 1

Al een tijdje was ik op zoek naar een klein, handzaam tasje waar ik niet teveel in kon stoppen. Gewoon mijn sleutels, telefoon en een kleine portemonnee mochten erin passen. En ik ben geloof ik geslaagd, want vorige week mocht ik mijn eerste Furla Metropolis crossbody tas aan mijn tassencollectie toevoegen. Hij is perfect in alle opzichten en ik laat je zien waarom!

Furla Metropolis Crossbody bag petrol 5

Furla is een tassenmerk die heel goed bij mijn persoonlijke stijl past. Het is elegant, stijlvol, maar niet te oubollig en wordt vooral door fashionbloggers graag gedragen. Ik vind hem ook een tikkeltje stoer! Ik zag hem meerdere malen voorbijkomen op Pinterest en toen ik Elisa tegenkwam op een event waarbij ze zo’n lief, schattig Furla tasje droeg, was ik om. Ik hield de sale goed in de gaten!

Furla Metropolis Crossbody bag petrol 4

Bij de Bijenkorf hebben ze momenteel een gigantische uitverkoop en ik zag dit tasje met 50% korting staan. Hebbes. Die was van mij!

Het tasje is gemaakt van echt kalfsleer en dat is voor mij echt een must. Ik hou van leren tassen omdat deze nu eenmaal jaren meegaan en ik niet met al te veel slijtageplekken kom te zitten als ik hem dagelijks gebruik. Mocht je ook nog op stap willen gaan of een chique diner hebben, je kunt het hengsel er ook afhalen en er een clutch van maken. Daarnaast is de afwerking prachtig met de gouden details en het kliksysteem is erg diefstalproof.

Furla Metropolis Crossbody bag petrol 2

Er zit namelijk zelfs een sleuteltje bij om je tasje op slot te doen. hoe speciaal!Furla Metropolis Crossbody bag petrol 3

De tas is 13 cm hoog, 17 cm breed en 8 cm diep. Voor mij de perfecte maat als ik niet al teveel mee hoef te nemen en me dus geen breuk hoef te sjouwen, haha. En vind je de kleur niet perfect? Petrol is echt helemaal mijn ding, dus ik ben dol op mijn nieuwe aankoop!

Wat vind jij van deze Furla tas?

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.