My favorites van Peter Hahn

Home » My favorites van Peter Hahn

Peter Hahn favorites collage casual

Nog niet eerder had ik kennis gemaakt met de webshop Peter Hahn. Voor mij is het nog een redelijk onbekende winkel, maar toen ik eens rond ging snuffelen kwam ik tot de ontdekking dat ze erg geschikte kleding verkopen voor vrouwen (en mannen) die graag verzorgd en representatief gekleed gaan. Ideaal voor naar het werk of als je gaat solliciteren. Het leuke is dat je bij Peter Hahn ook nog kunt shoppen voor je interieur. Hoe leuk! Ik deel vandaag mijn favorieten met je en maakte twee outfits.

NYDJ jeans €99,95 – Zaida t-shirt €69,95 – Fadenmeister Berlin leren tas €339,95 – Marco Polo suede veterschoen €129,95

Bovenstaande outfit vind ik erg geschikt als je wat meer casual naar je werk gaat. Zelfs naar school kun je dit dragen! De Clarks look-a-likes van Marco Polo zijn erg leuk. Ze zien er netjes uit, maar toch fashionable. Ik denk dat ze erg comfortabel zijn!

Peter Hahn verdienen met bloggen chic

Peter Hahn instappers €139,95 – Gerry Weber witte blouse – Brax Feel Good jeans €109,95 – Fadenmeister Berlin leren tas €339,95

De tweede outfit is perfect voor een zonnige dag, waarbij je toch netjes gekleed moet gaan. De kleur van de spijkerbroek vind ik erg mooi en in combinatie met de blouse en de perfecte tas, ben je good to go!

Peter Hahn verkoopt voornamelijk luxe merken zoals Lacoste, Escada, Gerry Weber en Marco Polo. Ze hebben een groot aanbod en je hebt daardoor erg veel keus. Je bestelling kun je thuis laten bezorgen of bij een Kiala-punt als je niet thuis bent. Je hebt 14 dagen de tijd om te passen en je kunt per acceptgiro betalen.

Ben je op zoek naar nette, sophisticated kleding, dan ben je bij Peter Hahn aan het juiste adres. Ik vind de kleding erg geschikt voor als je representatief op je werk moet verschijnen met niet al te veel poespas. De prijzen zijn redelijk hoog, maar daar kun je kwalitatief goede merken voor verwachten. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je kijken op de webshop van Peter Hahn.

Ben jij al bekend met de webshop van Peter Hahn?

 Handwritten liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.